GLAMUR PROSTITUCIJA: Ove srpske ljepotice prodaju se Arapima za seks i uzimaju ogromne novce

Više od 400 Srpkinja nudi seksualne usluge preko samo jednog sajta, i to po ceni koja za dan ‘poslovne pratnje’ dostiže sumu od 2.000 eura!

 

 

Tokom proteklih praznika smanjio se i broj djevojaka. Sa skoro 430 pao je na 380, ali se popeo već prošlog vikenda, kada se na sajtu pojavilo i nekoliko novih imena. Praveći priču o njima, ekipa srbijanskog Blica došla i do jednog klijenta. Kako i kojeg, ostaće tajna. Ali za svoju priču ima dokaze i fotografije.

 

ZAGRIJAVANJE

 

– Sad su mi bila trojica saradnika. Stranci. Njih tri su došle u hotel. Momci sa recepcije su ih već znali. I onda je u sobi prvo počelo “blago zagrivanje”, priča uz piće. Ali “taksimetar” radi. I poslije deset minuta su se bacile na posao. Momci su dobili “kompletan servis”, a one po 130 eura za sat – kaže “klijent”. Sa djevojkama je “na vezi” već nekoliko godina. Sa nekima se baš združio.

 

– Ne rade one samo u Beogradu. Idu i po svijetu, pogotovo u arapske zemlje. Sve su jako lijepe, kao za dodjelu Oskara. I prisne su sa mušterijama – kaže “klijent”.

 

Skoro sve djevojke pored svojih imena navode i da su nezavisne (independent), što znači da nemaju makroa. Mada oni koji su upoznati kako sve ovo funkcioniše kažu da nimalo nisu nezavisne jer postoji cijeli tim koji održava sajt i kojem se daje dio novca od usluga.

 

Da li iza njih stvarno niko ne stoji ili je u pitanju moćna, tj. najmoćnija organizacija prostitucije, još nije poznato.

 

Srpske bezbjednosne službe otkrivaju da Srpkinje završavaju kao prostitutke u bogatim arapskim zemljama, gdje mušterije traže djevojke pod sloganom „što mlađe, to bolje“. U ulozi makroa su najpoznatija lica domaće estrade, a sve pod maskom lažnih izbora za mis i manekenskih poslova.

 

Drugi lanac prostitucija vodi preko Novog Pazara. Djevojke iz siromašnih zemalja Istočne Evrope, uglavnom Moldavije i Bugarske, preko Pazara idu ka bogatoj arapskoj zajednici na Malti, a zatim dalje ka zemljama EU ili Emiratima.

 

Opet su u pitanju djevojke koje se bavi modelingom ili su već učestvovale na raznim izborima za mis. Takođe, primećeno je i da se djevojke koje se pojavljuju u raznim televizijskim emisijama na taj način gotovo same nude bogatim Arapima, kojima upadaju u oči zbog garderobe i silikona.

 

U međuvremenu, „Tijana – luksuzno društvo za vaše ekskluzivne momente“, Jelena VIP, Lux Milica, High Class Excort Monika, Lollita – umjetnička su imena djevojaka koje uz svoje fotografije i brojeve mobilnih telefona na internetu oglašavaju ponudu. Uz svaku ide klasičan opis: godine, boja kose, visina, težina, obim grudi, a zatim i specifične reference samog posla.

 

Većina djevojaka za sat seksa traži 120 eura, za četiri sata 500, dok je za 24 sata cijena od 1.200 do 2.000 eura.

 

(1084)This post has been seen 13192 times.

GLAMUR PROSTITUCIJA: Ove srpske ljepotice prodaju se Arapima za seks i uzimaju ogromne novce

| Magazin, Slider |
About The Author
-