Gledamo je u popularnom rijalitiju, a evo gdje ZAISTA živi…

Dok je najomraženija ukućanka Velikog brata koju gledamo na OBN TV Zorica Marković učestovala u kulinarskom šou programu “Moja kuhinja, moja pravila“, davala je izjave i o svom životu. Kad ih budete čuli, nećete smjeti kašiku da uzmete u ruku.

Zorica Marković učesnica je rijalitija Veliki brat, a prema onome što se u kući dešava, slobodno možemo da kažemo da je najomraženija stanarka. Nema osobe sa kojom se nije posvađala, a Mirjana posebno voli da joj trenira živce. Ne može ni na prste obje ruke da se nabroji koliko puta je vrištala da želi da ide kući i još na samom početku je pričala kako joj nedostaje porodica i da želi napolje, a kasnije su krenuli ozbiljniji problemi.

 

Zorica (48) je javnosti bila poznata i prije ulasku u kuću, s obzirom na to da je pobjednica takmičenja “Moja kuhinja, moja pravila“. Rođena je u Beogradu, živjela je u inostranstvu, a zbog finansijskih poteškoća, sa suprugom i kćerkicom se preselila u Slankamen, u kuću koja je nekad bila vikendica.

Kada je imala 19 godina, Zorica je riješila da se posveti muzičkoj karijeri, ali snimanje pjesama i albuma nije je interesovalo, već je željela da nastupa po kafanama i klubovima. Pjevala je u Kanadi, Švajcarskoj, Italiji, bivšoj Jugoslaviji, a zadržala se u Njemačkoj, kada je poželjela da se nikada ne vrati u Beograd.

Osim kulinarskih sposobnosti, Zorica se izgleda malo razumije i u “crnu magiju“.

– Ja sam mnogo pobožna, oduvijek sam bila. Gledanje u kašike se kod nas u porodici prenosilo s koljena na koljeno, pa sam tako i ja od bake ovu tehniku naučila. Da bi to neko znao da radi, mora da ima energiju, a moja je ogromna – rekla je u intervjuu, a potom to i dokazala. Dvije kašike naslonila je sebi na njedra, i umjesto da padnu, one su visile kao da ih je neko lijepkom zalijepio.

Ipak, nije dozvolila da bude fotografisana dok gleda u kašike.

(61)This post has been seen 999 times.

Gledamo je u popularnom rijalitiju, a evo gdje ZAISTA živi…

| Magazin, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-