GLUMAC KOJEG SMO TOLIKO VOLJELI SKRHAN BOLOM: Potvrdio da je njegova kćerka umrla u 47. godini

Slavni glumac kojeg smo toliko voljeli, prije svega zbog njegovih uloga tajnog agenta 007 u filmovima o Jamesu Bondu, Roger Moore, potvrdio da je skrhan bolom nakon što je njegova pastorka, koju je smatrao kao svoju rođenu kćerku, Christina Knudsen, umrla u dobi od 47 godina života.

88-godišnji glumac potvrdio je da je Knudsen, koja je bila poznata i kao Flossie, izgubila svoju bitku sa kancerom u 10 ujutro jučer.

– Familija je zbog njena smrti slomljenih srca. Svi smo bili s njom, na kraju je bila okružena ljubavlju – napisao je slavni glumac, koji je jutros postavio dvije fotografije svoje pastorke naTwitter.

Christina Knudsen je kćerka Mooreove četvrte žene, multimilionerke Kiki Tholstrup. Živjela je u Londonu od 1997. godine, a kraće vrijeme je bila udana za investicionog bankara Nikolaja Albinusa.

Nekoliko godina bila je u vezi sa bilionerom i suosnivačem Skypea Janus ‘Frisky’ Friisom. Imala je jako teških trenutaka u životu, nakon što je njen otac počinio suicid, a kasnije drugi poočim umro od alkoholizma.

(22)This post has been seen 681 times.

GLUMAC KOJEG SMO TOLIKO VOLJELI SKRHAN BOLOM: Potvrdio da je njegova kćerka umrla u 47. godini

| Magazin, Slider |
About The Author
-