GOCA BOŽINOVSKA NAPRAVILA SKANDAL kod psihijatra jer je morala da…

Goca Božinovska jučer je napravila skandal u jednoj privatnoj klinici, gdje je imala zakazan termin kod neuropsihijatra, i to samo zato što je morala da sačeka nekoliko minuta na pregled.

Pjevačica već izvijesno vrijeme ima probleme zbog sina Mirka Šijana, pa je riješila da potraži pomoć stručnjaka. Naš paparaco, koji se slučajno zatekao ispred klinike, uslikao je Božinovsku kad je dolazila na pregled jučer oko podneva. Kako nam je ispričao pacijent koji je takođe imao zakazan termin kod neuropsihijatra, Goca je napravila problem jer su joj na šalteru rekli da mora da malo da pričeka, pošto je poranila desetak minuta.

– Počela je da viče i vrijeđa medicinsku sestru. Rekla je da joj ne pada na pamet da čeka, da ima još dosta obaveza i da je došla u privatnu kliniku baš da bi se poštovalo njeno vrijeme. Poslije se malo smirila i sačekala da je pozovu u ordinaciju, a kad je izašla, opet je počela da se svađa sa sestrom. Tada nije htjela da plati 2.500 dinara za pregled jer navodno nisu profesionalno postupili prema njoj i najavila je da će se žaliti direktoru klinike. Na kraju je ipak popustila i platila – rekao je naš izvor.

Da pjevačica nije više mogla da se nosi s problemima koje joj sin pravi, najbolje pokazuje izjava koju je dala nakon što je Šijan objavio snimak na kom stoji s flašom na glavi dok čeka da drug iz puške puca u njega.

– Ima 24 godine i rekla sam mu da uzme život u svoje ruke. Ja sam otupila i odustala od toga. Probala sam sve, ali nisam uspjela, ne vrijedi – izjavila je Božinovska.

(10)This post has been seen 979 times.

GOCA BOŽINOVSKA NAPRAVILA SKANDAL kod psihijatra jer je morala da…

| Magazin, Slider |
About The Author
-