Hadžihafizbegović: Za Roberta De Nira neću namjerno da kažem da je mega zvijezda, to je mega umjetnik

Robert De Niro je kazao kako će se možda vratiti u Sarajevo.

Holivudski glumac Robert De Niro koji je boravio u Sarajevu u okviru Sarajevo Film Festivala prije nego što je napustio glavni grad BiH ručao je u sarajevskom restoranu Četiri sobe gospođe Safije sa zvanicama i prijateljima Festivala. Glumac je kazao kako će se možda vratiti u Sarajevo, piše “Source“.

De Niro se raspitivao koliko je puta Angelina Jolie boravila u BiH, odnosno na SFF-u, a kada su mu kazali tri, nasmijao se i rekao da će se možda i on vratiti.

Na ručku su također bili prisutni i američka ambasadorica Maureen McCormick, glumci Emir Hadžihafizbegović, premijer KS Dino Konaković, glumac Nikola Đuričko…

“Na Sarajevo Film Festivalu svake godine imamo nešto novo. Ove godine imamo, namjerno ne želim da kažem mega zvijezdu, nego imamo megaumjetnika, jer Robert De Niro je nešto više od glumca i današnje druženje s njim je bilo fenomenalno. Rekao je da će doći u Sarajevo i kada ne bude festival i da je feed back koji je dobio od građana nešto što ga najviše oduševljava”, rekao je Emir Hadžihafizbegović za Source, te dodao kako festival ide dalje i kako je to regonalna priča koja je odlična promocija Bosne i Hercegovine.

(4)This post has been seen 815 times.

Hadžihafizbegović: Za Roberta De Nira neću namjerno da kažem da je mega zvijezda, to je mega umjetnik

| Magazin, Slider |
About The Author
-