HANKA PALDUM TEŠKO BOLESNOJ BILJANI ISPUNILA ŽELJU STARU 40 GODINA!

Hanka Paldum je još jednom dokazala da je veliki čovjek, humanista iznad svega, uistinu veliki i plemeniti čovjek.

 

I pored brojnih poslovnih obaveza, pa i svojih privatnih problema, Hanka je prije nekoliko dana posjetila Biljanu Brdarić, iz okoline Kikinde. Želja ove teško bolesne žene uvijek je bila da upozna divu naše estrade. U, za nju, ovim teškim danima kada se bori sa teškom bolešću, dolazak Hanke na njen kućni prag dao joj se posebnu snagu.

Biljana se prošle godine javila poznatom sarajevskom novinaru Ekremu Miliću. Čula je, kako mu je rekla, da je „dobar čovjek” i da se dobro pazim sa Hankom. Ispričala mu je svu svoju tugu i kazala da bi sve njene nevolje prošle kada bu Hanku zagrlila.

 

– Nisam smio ništa Bilji obećati, osim da ću razgovarati sa mojom Hankom. Ispričam joj i zamolim je da uspostave kontakt. Skoro godinu dana su se družile telefonski, preko skajpa, vibera… I posjetila ju je – piše Milić.

Za Biljanu je Hankin dolazak nešto što će pamtiti cijelog života.

– Poslije skoro 40 godina čekanja ispunio mi se životni san. Upoznala sam moju Hanku koju volim više od života odkako znam ze sebe i toliko sam presretna što sam je zagrlila i poljubila kao da sam prohodala. Moja sreća je neopisiva – napisala je ona.

Hanka je samo zbog Biljane otišla u Mokrin selo kod Kikinde kako bi se upoznala s njom i ispunila joj njemu decenijama staru želju.

(150)This post has been seen 2918 times.

HANKA PALDUM TEŠKO BOLESNOJ BILJANI ISPUNILA ŽELJU STARU 40 GODINA!

| Magazin, Slider |
About The Author
-