HARIS ZABRANIO RADI DA SE VIĐA SA MILANOM: “Šta ti imaš da se stalno čuješ i viđaš…

Iako svoju ljubav kriju od javnosti, Rada Manojlović i Haris Berković imaju veoma turbulentnu vezu. Posljednja trzavica desila se prošle nedjelje kada je pobjednik Zvezda Granda svoju djevojku uhvatio u SMS dopisivanju sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem.

“Rada i Haris lijepo funkcionišu kada su zajedno, ali njega nervira to što ona ima mnogo udvarača, a naročito zato što je zbog posla u kontaktu sa Milanom Stankovićem. Prošle nedjelje su se zakačili kada joj je Haris nešto pričao, a ona ga nije konstantovala jer je slala poruke, on joj je ponovio ali ona i dalje nije obraćala pažnju. Kada je nekoliko minuta kasnije Rada rekla da sutra treba da se vidi sa Milanom, Haris joj je odbrusio: “Dosta više o njemu, šta ti imaš stalno da se čuješ i viđaš sa njim”. Ona je na to samo zanijemila. Rada mnogo voli Harisa , ali on je ljubomoran na sve oko nje, i mnogo joj pravi problema. Rada ga je upoznala sa porodicom, dok on nju još uvijek nije odveo kod svoji roditelja, ali ona mu to nije nikad prigovorila” , kaže naš izvor.

Inače, Rada je poslušala Berkovića i od tada se nije više čula sa Milanom iako joj je on dosta pomogao oko karijere i uvijek davao iskrene i dobronamjerne savjete.

(31)This post has been seen 953 times.

HARIS ZABRANIO RADI DA SE VIĐA SA MILANOM: “Šta ti imaš da se stalno čuješ i viđaš…

| Magazin, Slider |
About The Author
-