Hasan Dudić: Isjekli su me zbog Šabana!

Hasan Dudić, i pored silnih životnih problema koje su ga snašle, nije izgubio smisao za humor. Ovaj nekadašnji bokser razočaran je u život u Beogradu, ljudima, novinarima… i vrlo rado bi došao da živi u svoje Sarajevo, koje, kaže, voli više od sebe.

 

No, u tome ga sprječavaju unuci za koje je posebno vezan i samo su oni prepreka da spakuje kofere i zauvijek napusti srbijansku prijestolnicu.

 Ali, hvala Bogu, i u Beogradu još ima ljudi na koje se čovjek može osloniti. Tu su moji dragi prijatelji doktori, koji su tu za mene u svakom trenutku. A ja sam stao isti, ne mijenjam se, volim ljude mada me svako malo neko uvrijedi i povrijedi – iskreno će Dudić.

 

Prisjetio se vremena kada je imao problema i zbog svog brata Šabana Šaulića. Naime, toga se danas sjeća sa smješkom na licu.

– Još kao klinac glumio sam u dva filma. Zbog “Soka od šljiva” su me isjekli jer sam pobjegao sa snimanja. A tada me je Šaban pozvao na turneju i ja sam jedva dočekao. Sjećam se kada me je Mini Manojlović najavljivao kao: ” a sada moj imenjak Hasan Miki” kada se snimalo “Suva drva odozdo” – prisjeća se Hasan.

(3942)This post has been seen 23401 times.

Hasan Dudić: Isjekli su me zbog Šabana!

| Magazin, Slider |
About The Author
-