HRABRA MAJKA RAZOTKRILA OPASNOG PEDOFILA: ‘MOLIO ME DA SE JAVIM JER JE MISLIO DA SAM 15-GODIŠNJAKINJA’

Pedofil je odvratnim porukama, fotografijama, čak i video uratcima, nagovarao maloljetnice da mu pokazuju intimne dijelove tijela.

 

Jedna hrabra majka raskrinkala je pedofila na Facebooku nakon što joj se sin  požalio kako predator  napastvuje njegove prijateljice. Pribavila je gnjusne dokaze, otišla je na policiju, a reporter Provjerenog preuzeo je komunikaciju s njim, ušao mu u trag i otkrio gdje živi, piše portal dnevnik.hr

Pedofil je odvratnim porukama, fotografijama, čak i video uratcima, nagovarao maloljetnice da mu pokazuju intimne dijelove tijela. Pozivajući ih vrlo otvoreno na s**s. Znajući da su maloljetnice.

Hrabra je majka opasnom predatoru kazala  da ima 15 godina i upustila se u razgovor s njim. “Nije oklijevao ni sekunde”, kazala je dodala da je iz razgovova dodala  da je razveden i da  živi u Parizu.

“Reci mi kakve gaćice imaš na sebi, lizao bih ti bradavice na sis***’, čita Slađana poruke koje je slao pohotnik. ‘Imam tonske zapise gdje me moli da se javim jer misli da sam 15-godišnjakinja”, kazala je.

Svoje iskustvo Slađana je podijeila na jednoj Facebook stranici, a njegove poruke prijavila policiji.

“Provela sam 2 sata provela kod njih, skinuli su sve moje podatke, ulogirali su se na moj Facebook i sve. Sad će ga oni pokušati naći”, kazala je.

Kada se novinar Provjerenog predstavio, poklopio je slušalicu. I tako nekoliko puta.

“Kako smo u Europskoj uniji naša policija ima sve mogućnosti da od svih drugih susjednih zemalja dobijemo određene podatke. Prema tome, da vrlo brzo pronađemo tko je doista skripter koji šalje takve poruke i tko može biti procesuiran u nekoj drugoj državi’, kazala je za dnevnik.hr  sutkinja Lana Peto Kujundžić

 

Iz MUP-a nam javljaju da su takva kaznena djela u porastu. I to za nekoliko puta u odnosu na prošlu godinu. Tako je prošle godine zabilježeno 10, a ove godine čak 59 slučajeva mamljenja djece. Stručnjaci tvrd da takve uvijek treba prijaviti jer je prijava put ka sprečavanju većeg zla.

(117)This post has been seen 2549 times.

HRABRA MAJKA RAZOTKRILA OPASNOG PEDOFILA: ‘MOLIO ME DA SE JAVIM JER JE MISLIO DA SAM 15-GODIŠNJAKINJA’

| Slider, Vijesti |
About The Author
-