Hrvatska luda za turbofolkom: Pogledajte koliko srbijanski pjevači zarađuju u “lijepoj njihovoj”

Najtraženiji su Željko Joksimović, Jelena Karleuša, Sandra Afrika, Aca Lukas i Saša Matić koji dobijaju honorare od kojih se vrti u glavi

Nije nikakava tajna da su srpski pjevači, naročito narodnjaci, veoma popularni u Hrvatskoj, a zanimljivo je pogledati kolike honorare Željko Joksimović, Jelena Karleuša, Aca Lukas, Saša Matić, Sandra Afrika i drugi, dobijaju za nastupe u hrvatskim halama i klubovima.

Kao i uvijek, pjevači iznose suma koje zarađuju od koncerata ni u ludilu ne žele javno da otkriju, pa se uvijek barata nezvaničnim informacijama.

Kako se priča, najplaćeniji srpski izvođač u Hrvatskoj je Željko Joksimović koji, kako navodi “Informer”, dobija 20.000 eura po nastupu, a na drugom mjestu je Aca Lukas sa 15.000 eura.

Odlično se kotiraju i Jelena Karleuša sa 10.000 eura, kao i Saša Matić (6.000 eura), Sandra Afrika (5.000 eura) i Goga Sekulić (5.000 eura).

– Poslednjih pet godina živim od Hrvatske. Oni obožavaju srpske pjevače, tezge se zakazuju čak i radnim danima. Postoje vrhunski pjevači koji bi želeli da pjevaju tamo, ali ih hrvatski narod ne želi. Neću da pričam o honoraru, ali uredno plaćam porez na sve pare koje zaradim – kaže Goga Sekulić, a Aca Lukas napominje da u Hrvatskoj vlada prava pomama za srpskim narodnjacima.

– Nastupam po cijelom regionu, pa i u Hrvatskoj. Oni nas baš vole i ne stide se da to pokažu, iako vlada predrasuda da ne vole narodnjake – zaključio je Lukas.

(28)This post has been seen 963 times.

Hrvatska luda za turbofolkom: Pogledajte koliko srbijanski pjevači zarađuju u “lijepoj njihovoj”

| Magazin, Slider |
About The Author
-