Htjela je usne poput Angeline Joli: Unakažena i očajna, molila da joj vrate stari izgled! (FOTO)

Kada se pogledala u ogledalo nakon ugrađivanja silikona u usne, pomislila je da tako izgleda samo privremeno i da su u pitanju otoci koji će ubrzo splasnuti, ali nije bilo tako.

 

 

Još jedan dokaz da naučimo da cijenimo ono što imamo tek kada to isto izgubimo!
Djevojka po imenu Kiara bila je prava prirodna ljepotica, ali nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Oduvijek je željela punije usne, a one koje ima slavna glumica Angelina Joli bile su njen san.

 

Zato je počela da sakuplja novac za operaciju, i na kraju u 20. godini otišla pod nož. Kada se pogledala u ogledalo nakon ugrađivanja silikona u usne, pomislila je da tako izgleda samo privremeno i da su u pitanju otoci koji će ubrzo splasnuti.

 

neuspela-operacija-usana-1464086845-88240

 

Međutim, prolazili su i dani i mjeseci, a njene usne nisu mijenjale izgled. Ostale su deformisane da više sa krajeva, dok je sredina gornje usne ostala tanka kakva je i bila prije operacije.

 

Da stvar bude još gora, Kiara kaže da punih 10 godina ne može da zatvori usta!

 

Očajna i u suzama, molila je majku da joj pomogne da sakupi novac, kako bi otišla na operaciju da konačno izvadi silikone i da se njena noćna mora već jednom završi, jer su tokom ovih deset mučnih godina usne neprestano oticale.

 

Majka joj je pomogla i sada tridesetogodišnja Kiara konačno ponovo izgleda lijepo i prirodno.

 

neuspela-operacija-usana-1464086845-88242

 

Prezadovoljna je operacijom i zaklela se da joj više nikada neće pasti na pamet da ode na plastičnu operaciju, jer je nažalost imala priliku da vidi kako to izgleda kada estetska hirurgija krene po zlu.

(342)This post has been seen 2703 times.

Htjela je usne poput Angeline Joli: Unakažena i očajna, molila da joj vrate stari izgled! (FOTO)

| Foto/Video, Slider, Život i stil |
About The Author
-