INFORMACIJE IZ BOLNICE O STANJU NEDE ARNERIĆ: Svi su tužni, jer je ona

Poznata glumica Neda Arnerić (63) i dalje se bori s teškom depresijom, u koju je zapala nakon što je prošle nedjelje, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, pala sa trećeg sprata zgrade u Dubljanskoj ulici na beogradskom Vračaru.

Zbog stanja u kojem se nalazi, ona ne želi da prima posjete, pa samim tim ni da viđa članove svoje porodice i prijatelje, koji se svakodnevno raspituju o njoj. Ipak, jučer ju je na pet minuta obišla prijateljica Vesna, koja joj je donijela stvari za ličnu higijenu. Ona je i umjesto njenog supruga Milorada Mešterovića, koji je teško pokretan, regulisala bolničku papirologiju na odjeljenju transplantacije.

– Neda još uvijek odbija da priča i često gleda samo u jednu tačku. Oči su joj nekad pune suza. Izgleda jako tužno. Zbog teškog stanja u kojem se nalazi nakon nesreće koju je preživjela, zamolila je članove svoje porodice da joj ne dolaze u posjetu. Ona ne želi čak ni da joj donesu mobilni telefon. Jednostavno, želi da bude sama i insistira da je niko ne uznemirava – priča izvor Kurira iz Urgentnog.

– Ona se nalazi u sobi s još tri pacijentkinje, ali i s njima slabo komunicira. razmijeni tek poneku riječ. Jučer je kod nje na pet minuta svratila prijateljica Vesna kako bi joj donijela stvari za ličnu higijenu. Samo joj se blago osmjehnula, ali ni s njom nije željela da se upušta u razgovor – kaže izvor, koji objašnjava da je glumičino zdravstveno stanje znatno bolje, ali da se žali da je i dalje bole leđa i vrat.

Neda je krhka žena i trebaće joj vremena da se oporavi od tog pada. Zbog toga će do daljeg biti hospitalizovana i pod nadzorom medicinskih radnika. Doktori su i više nego zadovoljni kako teče njen oporavak, ali još uvijek je rano da glumica stane na noge – priča sagovornik Kurira.

Neda je prilikom pada slomila tri pršljena, zbog čega bi u bolnici mogla provesti dva mjeseca.

(72)This post has been seen 1017 times.

INFORMACIJE IZ BOLNICE O STANJU NEDE ARNERIĆ: Svi su tužni, jer je ona

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-