ISPOVIJEST Beograđanke KOJOJ JE KUMA UNIŠTILA VJENČANJE

Beograđanka Jelena i Sanja su bile najbolje prijateljice od rođenja, zajedno su učile hodati i njihovo kumstvo se nikada nije dovodilo u pitanje. Još kao tinejdžerice pravile su planove o tome i kladile se koja će prva stati na ludi kamen. A onda je došao dan Jeleninog vjenčanja i trenutak kada je Sanja tako jaku vezu prodala zbog jednog bidermajera.

 

 

“Izgovorila sam to čuveno” da “i uslijedilo je čestitanje. Sjećam se da sam na najbližu stolicu spustila bidermajer kako bih mogla zagrlim svakog tko mi priđe. Nije prošlo ni pet minuta i vidjela sam da je stolica prazna. Moj buket je nestao” , prisjeća se Jelena. U početku nije paničarila. Uvjerena je da su djevojke uzele buket da ga vide i da će uskoro neka od njih prići i predati joj ga. Ali, to se nije dogodilo.

 

“Nakon pola sata čestitanja i fotografiranja bez bidermajera, polako sam postajala nervozna. Čula sam fotografa kako mi priča gdje i kako se namjestim za bacanje buketa, ali moje ruke su bile prazne”, kaže Jelena.

 

Saopštila je svom suprugu da se nešto dogodilo i da ne može pronaći bidermajer. U početku se našalio i nije je shvatio ozbiljno, ali kada su pretresli cijeli restoran, shvatit su da dragocjenog ženskog buketa nema.

 

“Prije vjenčanja sam sebi rekla da tog dana ne smije ništa me iznervira i da ću se samo smijati, ali ovo me je prilično uznemirilo”, priča Jelena. Suprug je zamolio da uzme bilo koji od malih buketa sa mladenačkog stola i baci ga jer, na kraju krajeva, bitno je da se ispoštuje običaj.

 

“Poslušala sam ga, ali ova krađa me jako potresla. Pretvarala sam se da sam sretna, ali nisam mogla biti jer sam znala da je među mojm uzvanicima netko kome je u redu da mi priredi tako nešto najljepšeg dana u životu”, prisjeća se užasnog osjećaja. Veselje je odmaklo, polako se i Jelena prepustila sreći, ali izjedala je sumnja u svakoga. Pred sam kraj večeri, kada je izašla da isprati prijatelje, spazila je u jednom automobilu nešto zbog čega je prestala disati u sekundi.

 

“Prišla sam tim dobro poznatim kolima moje kume odakle me je, sa stražnjeg sjedala i nevješto sakriven ispod ženskog sakoa, gledao moj bidermajer. Iste sekunde potrčala sam prema restoranu, došla do mladenačkog stola za kojim je sjedila i ona, i iz sve snage joj udarila šamar “, kaže Jelena. Sanja je samo u sekundi pomislila da se obrani od naleta kivne i razočarane mlade, ali ubrzo je odustala. Nije čak ni pokušala opravdati. Pokupila je svoje stvari i otišla.

 

“Žao mi je samo što će mi do kraja života ona službeno biti kuma. To ne može ispraviti. Nikada nisam saznala zašto je to napravila, niti me zanima. Znam samo da mi je upropastila vjenčanje”, iskrena je.

 

“Što je najgore, namjeravala sam njoj da bacim bidermajer. Svejedno bi ga dobila”, završava Jelena.

Izvor:Telegraf

(915)This post has been seen 3115 times.

ISPOVIJEST Beograđanke KOJOJ JE KUMA UNIŠTILA VJENČANJE

| Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-