Ispovijest bivšeg marinca kojem je supruga nožem odrezala “muškost”

U njihovom domu u Virginiji, 1993. godine Lorena Bobbitt nožem je odrezala vrh penisa svog supruga Johna (49) te izjurila iz kuće i kasnije odrezani dio penisa bacila na jedno polje kraj kojeg je prolazila automobilom. Nešto kasnije, shvatila je tačno što je napravila pa je nazvala policiju i prijavila se.

 

Policajci su pronašli odrezani dio penisa te su ga odnijeli u bolnicu, a ljekari su ga uspjeli prišiti natrag na Johna, piše “24sata“.

Sada, 23 godine kasnije, bivši marinac prisjetio se cijelog događaja.

– Nisam uopće bio svjestan da ga je odrezala. Učinila je to jako brzo i istrčala van. Mislim da sam ju čak i vidio perifernim vidom dok je trčala iz spavaće sobe. Tada sam pogledao dolje i krv je bila posvuda. Pritisnuo sam p***s da zaustavim krvarenje, obukao hlače i pokušao doći do bolnice najbrže što sam mogao – opisao je John što se događalo te večeri.

U bolnicu ga je odveo prijatelj, a nakon što su mu prišili odrezani dio penisa, John se potpuno oporavio. Iako, Bobbitt je priznao da je nakon napada nakratko razmišljao i o samoubistvu.

Lorena je oslobođena krivnje jer je na sudu zaključeno da je tokom napada bila privremeno neuračunljiva zbog višegodišnjeg Johnovog fizičkog i psihičkog zlostavljanja te njegovih brojnih afera, s kojima joj se čak i hvalio. Osim toga, natjerao ju je i na abortus, a krao joj je i novac.

Par se rastao 1995. godine, nakon šest godina braka.

Vijest se našla na naslovnicama svih svjetskih medija i John je postao poznat. Kako mu je liječenje bilo jako skupo, pokušao je unovčiti novostečenu slavu da bi mogao platiti račune. Prvo je osnovao bend Severed Parts, ali nije bio uspješan i onda je 1994. glumio u svom prvom p***o filmu ‘John Wayne Bobbitt: Uncut’. Dvije godine kasnije snimio je još jedan pornić ‘Frankenpenis’. Sveukupno, njegov p***o opus broji pet filmova.

– Moji filmovi su najbolje prodavani p******i u historiji. Dobio sam nagrade za njih te sam proputovao mnoge zemlje i bio u mnogo emisija zbog njih – rekao je.

P***s mu je spasio kirurg dr. David Berman, kojem je Bobbit beskrajno zahvalan.

– Kod takvih operacija, ili uspijete opet uspostaviti cirkulaciju ili ne uspijete, nema između. Nadao sam se da ću uspjeti jer bih se inače osjećao uistinu užasno i na kraju je uspjelo – izjavio je dr. Berman.

John je rekao da danas ništa ne zamjera bivšoj supruzi.

– Ne krivim Lorenu, oboje smo povrijedili jedno drugo. Želim joj sve najbolje – rekao je.

Lorena je danas udata i osnovala je organizaciju Lorena's Red Wagon, koja pomaže žrtvama porodičnog nasilja.

(110)This post has been seen 2046 times.

Ispovijest bivšeg marinca kojem je supruga nožem odrezala “muškost”

| Slider, Šokantno |
About The Author
-