Ispovijest Jelene Rozge: Zdravlje mi je narušeno… Već 10 godina borim se sa podivljalom bolešću…

Već desetu godinu Jelena Rozga vodi najdugovječniju bitku u svom životu…

 

 

Kad joj je prvi put štitnjača poludjela, nije ni znala šta ju je snašlo… Svoju borbu s ovom bolešću ispričala je za “RTL“…

 

Radi posao koji voli, ima vjernu publiku i muškarca koji je obožava. Ipak, i Jelena Rozga, iako to za zvijezde često zaboravljamo, suočava se s istim problemima kao i druge žene.

 

“Ja imam problema sa štitnjačom već deset godina zato što sam prevelik emotivac. A u ovom poslu treba biti malo jači nego što ja sam”, kaže Jelena.

 

Da ipak uspješno pliva u moru estradnih ribica i morskih pasa, pokazuje to što je na sceni gotovo 20 godina i što je jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica. A to ima svoju cijenu.

 

“Da, zbog toga je i moja štitnjača, moje zdravlje narušeno. Ja sam već deset godina na hormonskoj terapiji, Eutiroxu 75 miligrama, ali dobro. Još sam ispod 100, dobro je”, kaže Rozga u ispovijesti za RTL.

 

Jučer je obilježen svjetski dan bolesti štitnjače, a svojom je pričom i sama Jelena željela ukazati na taj, sve učestaliji, zdravstveni problem. Možda bi neke njezine kolegice o tome šutjele, ali ne i ona.

 

“Ja nikad ne volim glumiti. Najgore je varati svoju publiku i nema potrebe. Nekako uvijek istina izađe na vidjelo”, kaže Rozga.

 

A na pitanje je li joj se to ikada obilo o glavu, kaže da itekako je.

 

“Ja sam od onih koji ne podnose nepravdu, nepravdu i ljudsku zloću. Na to sam alergična. Stvarno sam alergična. Ali nekako to sam ja”, kaže Rozga.

 

Naravno da je sa svakom pjesmom i novi stres, svaka pjesma je lutrija. Ali eto, imam fenomenalnu ekipu koja mi pomaže i sjajne i najbolje prijatelje i roditelje koji su uz mene da ja to nekako lakše sve skupa izdržim”, kaže Jelena Rozga.

(648)This post has been seen 2608 times.

Ispovijest Jelene Rozge: Zdravlje mi je narušeno… Već 10 godina borim se sa podivljalom bolešću…

| Magazin, Slider |
About The Author
-