ISPOVIJEST KOMŠINICE MARJANOVIĆA: Sve što su radili, sada im se obilo o glavu…

I dalje je u toku rasvjetljavanje brutalnog ubistva pjevačice Jelene Marjanović za čijim počiniocem ili više njih, srpska policija traga već više od dvije nedjelje. Kako su pojedini mediji pisali, prema dosadašnjim dokazima koje je policija do sada sakupila sve ukazuje na to da je neko od porodice Marjanović umiješan u ubistvo.

Komšije naselja Crvenka u Borči su i dalje uznemireni i pitaju se ko bi mogao da bude ubica.

Jedna komšinica, koja nije htjela  da se se slika, rekla je za Telegraf da zna da se majka Zorana Marjanovića bavi bioenergijom i nadrilekarstvom.

– Ona se time bavi godinama, a ja koliko znam ona za to nema ni dozvolu ni licencu. Njima su u kući dolazili ljudi iz cijele Srbije kako bi oh ona liječila i na taj način su se obogatili – ispričala je komšinica Marjanovića.

Kako je rekla, sve im se to sada obilo o glavu.

– Ne znam, sve ovo što se desilo, ubistvo Jelene Marjanović, mislim da im se vratilo – dodala je žena ne želeći da objasni na šta konkretno misli time, ali je bilo evidentno da joj Marjanovići nisu najomiljenije komšije.

Samo što je to izgovorila, činilo se da joj nije prijalo interesovanje koje je izazvala posljednjom rečenicom kod novinara, pa je samo užurbano produžila dalje.

(37)This post has been seen 1381 times.

ISPOVIJEST KOMŠINICE MARJANOVIĆA: Sve što su radili, sada im se obilo o glavu…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-