Ispovijest maloljetne majke: “Došlo mi je da bacim bebu na pod kada sam sazanala ko je otac…”

Imala sam jako tesko djetinjstvo i bila sam jako tvrdoglavo dijete. Sa 16 godina upoznala sam “savrsenog muskarca” 8 godina starijeg od mene (barem sam ja tako misila). Nosio me kao kap vode na dlanu, pricao bajke a ja sam uživala. Vrlo brzo sam ostala u drugom stanju. Iako prestrasena odlucila sam zadrzati bebu a on me u tome podrzavao. Roditelji su htjeli da pobacim jer jos nisam ni skolu imala ali ja se nisam dala. Konacno sam rodila svoju curicu, princezu, moje sve na svijetu! Ali tada je pocela i moja nocna mora! On je “radio u tatinoj firmi po 12 sati ” a ja sam bila sama doma sa bebicom. Ucila sam sa bebom u jednoj ruci i knjigom u drugoj. Kada se gospodin otac odlucio pojaviti doma bio je pre umoran da bi preuzeo dijete na 10minuta da se ja bar u miru istusiram.

Prohtjevi kao sto su palacinke u ponoc i sl.bila su moja svakodnevica. Toliko iscprljena jedne veceri pokusavam uspavati bebu ali ona place iz petnih zila. Uhvatim sama sebe kako razmisljam da je bacim u pod da prestane plakati! Zatrazila sam i psiholosku pomoc zbog koje me moj “savrseni muskarac” nazivao ludakinjom! Od kada sam rodila nismo spavali skupa jer sam bila “debela” i gadila sam mu se! Imala sam samo 55kg na visinu 170!!! Nikad nisam bila dovoljno dobra!

Jednog dana sam se odlucila iznenaditi dragog pa sam se sa bebom u narucju uputila na drugi kraj grada tramvajem. Konacno sam dospjela tamo. Trazila sam svog gospodina medutim rekli su mi kako on ne radi vec 10mjeseci!!! (Njegov tatica je sve znao ali mu i dalje davao placu)

Kako niti jednu zenu pa ni onu maloljetnu ne moze presisati ni FBI saznala sam gdje je cijele dane. Da, da… Imao je drugu! 5kg mrsaviju i njemu savrsenu! Tada mi je pukao film i ostavila sam ga… Vidao je kcer iduce 3 godine a onda jednostavno promjenio broj i adresu i nestao iz naseg zivota, piše “Net“…

Nedavno sam saznala da je dobio dijete ali da ta zena ne zna da je bio ozenjen i da ima kcer. Sada moja kcer ima 12 godina i moj sadasnjeg supruga zove ocem. Imam troje djecice, predivnog i odanog supruga, kucicu i psa… Sve sto sam mogla pozeljeti za svoju djecu i sebe! Zavrsila sam skolu sa odlicnim, radim u banci kao i moj suprug i uzivam zivot! Izgleda da sam morala proci pakao kako bi znala cijeniti to sto imam danas. Nikad nisam pozalila sto sam tako rano rodila ali bilo je tesko… Jako tesko…

(56)This post has been seen 917 times.

Ispovijest maloljetne majke: “Došlo mi je da bacim bebu na pod kada sam sazanala ko je otac…”

| Slider, Šokantno |
About The Author
-