Ivan Nikolić supruzi i kćerkama platio odmor u Parizu, Milena se sa djecom nikad nije vratila

Ivan Nikolić, veterinar iz Obrenovca, tvrdi da je supruzi i djeci platio odmor u Parizu, odakle se nikad nisu vratili. 30-godišnjak kaže da godinu dana ne zna gdje su njegove tri kćerke.

– Dao sam joj turističku saglasnost da vodi djecu i bio presretan što sam im omogućio da više od dvije sedmice budu u Parizu. Tokom odmora bile su u stanu njene babe Vere da bi mi 1. jula prošle godine, dan prije nego što je trebalo da se vrati, Milena poslala poruku kako ne želi da se vraća u Srbiju, da hoće razvod i da će djeca ostati kod nje – priča Ivan.

Milena je od Ivana pobjegla sa sve tri kćerke, Adrijanom (4), Ivonom (3) i najmlađom Anastasijom koja ima dvije godine.

Ipak, već sutradan Milena (23) se, kako kaže, predomišlja.

– Poslala mi je poruku da je otišla u sigurnu kuću, da joj je žao, ali da ona sada ne može nikako da izađe odatle. Molila me je da dođem po nju pa smo se dogovorili da ona napusti to mjesto 17. jula, a da je ja čekam u stanu njene majke Snežane i da se sa djecom svi vratimo za Srbiju – kaže Ivan.

Milena je, inače, rođena u Francuskoj i odrasla je u Domu za nezbrinutu decu jer je majka napustila kad je imala dvije godine.

Nakon udaje majka Snežana se vraća u Milenin život tako što ju je nekoliko puta na silu pokušala da vrati iz Jasenka za Pariz, tvrdi Ivan.

– Kada sam otišao kod Snežane u Pariz, ona mi je samo pokazala Mileninu poruku: “Imala sam suđenje i smještena sam na adresu o kojoj vam ništa ne mogu reci. Tebi, Ivane kada sam rekla da ne dolaziš nisi me poslušao, a sada se lijepo pokupi pa nazad za Srbiju. Djecu vidjeti nećeš, a i broj ću blokirati tako da me nećeš dobiti. Sada Milena kaže tebi vidimo se na suđenju” – priča u dahu Ivan.

Od tada nema nikakvu informaciju o djeci.

– Sud u Obrenovcu je donio privremenu mjeru da se djeca vrate u Srbiju. Istovremeno, Milena je pokrenula sudski postupak u Francuskoj, a prvostepena presuda bila je da se djeca vrate meni. Međutim, ona se žalila, optužila me da sam je šamarao i držao zatvorenu. Našla je svjedoke sa Facebooka koji nikada nisu bili u Jasenku i apelacioni sud je odlučio da djeca ostanu u Francuskoj. Zar bi je neko ko je zlostavljao pustio da ide 2.000 kilometara daleko – kaže Ivan.

On takođe dodaje da čeka konačnu odluku suda u Obrenovcu kako bi djecu vratio u Srbiju. U Ambasadi Srbije u Parizu tvrde da Ivan može da traži ograničenu reviziju drugostepene odluke suda, ali bez praktičnog efekta, dok u ministarstvu pravde ističu da Nikolić pored zahtjeva za vraćanje djece može tražiti i da ih vidi, piše Blic.

(49)This post has been seen 1161 times.

Ivan Nikolić supruzi i kćerkama platio odmor u Parizu, Milena se sa djecom nikad nije vratila

| Slider, Šokantno |
About The Author
-