IZREDALI SU SE SVI NA MOJOJ KĆERKI, A najgore mi tek pocelo kad sam i ja …

Miloš N. (41) iz okoline Požarevca u Srbiji uhapšen je zbog sumnje da je silovao kćerku od 14 godina! Kako beogradski Kurir doznaje, policija ga sumnjiči da je prije mjesec dana, u porodičnoj kući u selu u blizini Požarevca, na silu gurnuo djevojčicu na krevet, a potom je prinudio na seks.

– Rekao joj je: “Kad su svi mogli da se izređaju na tebi, mogu i ja.” Potom joj je skinuo svu odjeću, a zatim se i sam skinuo. Njegova kćerka je plakala, pokušala je da se odbrani, ali prestala je da se opire kad joj je Miloš zaprijetio da će je pretući, navodi sagovornik iz istrage.

Silovanje se dogodilo dok je majka djeteta Biljana M. bila u gradu, a mlađa sestra u školi. Biljana je kasnije doznala šta se dogodilo, ali nije htjela muža da prijavi policiji, već su se i ona i M. N. pravile da se ništa nije dogodilo!

“Majka i ćerka nisu htele da prijave silovanje policiji, ali se u selu pročulo za događaj! Komšije, među kojima i Biljanine prijateljice, doznale su da je devojčica napastvovana, pa su počele da prepričavaju među sobom, i to je na kraju došlo i do policije”, kaže izvor Kurira.

Policija je odmah ispitala djevojčicu, njenu majku, oca, kao i komšije.

“Miloš je priznao šta je uradio i detaljno opisao kako je silovao kćerku. I devojčica je, u prisustvu pedagoga iz Centra za socijalni rad, ispričala sve inspektorima. Istog dana silovatelj je uhapšen”, priča sagovornik spomenutog lista.

Majka nije u Srbiji

Biljana M., majka silovane djevojčice, radi u inostranstvu, ali joj djeca žive u selu kod Požarevca. Djevojčica će razgovarati i s psihologom, koji bi trebalo da joj pomogne da prebrodi ovu traumu.

(53)This post has been seen 503 times.

IZREDALI SU SE SVI NA MOJOJ KĆERKI, A najgore mi tek pocelo kad sam i ja …

| Slider, Šokantno |
About The Author
-