JAVILA NAM SE OČAJNA ČITATELJKA KOJA LJETUJE U DRVENIKU

Redakciji portala Hayat.ba jutros se javila čitateljka E. U. P. koja se požalila na ponašanje domaćina prema turistima koji ljetuju u Velikom Drveniku. Zbog nimalo lijepog odnosa prema ljudima, tvrdi ona, dosta Sarajlija je tokom jučerašnjeg dana i jutros, napustilo apartmane i taj gradić na Jadranu jer više ne mogu dozvoliti da ih neko toliko ponižava.

 

 

Pisala nam je iz Velikog Drvenika gdje je došla na odmor sa svojom devetomjesečnom bebom, sestrom i njenom kćerkom.

 

– Želim vas obavijestiti o katastrofalnom i bahatom ponašanju lokalnih vlasti prema nama turistima. Naime, komunalni radnici su pokupili i pobacali stvari, ležaljke i peškire moje porodice i drugih turista koji su se nakratko udaljili sa plaže juče u 7 sati ujutro samo dok smo otišli da doručkujemo.

 

Kada smo se vratili, nismo zatekli naše stvari. Da stvar bude gora, sve su pobacali na jednu hrpu ne obavijestivši nasm, a poslije smo saznali da je ta hrpa bila na drugom dijelu Drvenika, te su poslije tu hrpu prebacili u Gradac.

 

Radnik jedne prodavnice nam je rekao da je video kako su radnici koji rade na održavanju plaže, bacili invalidska kolica od čovjeka koji je u to vrijeme plivao u moru. Brojni turisti su se javili Turističkoj zajednici Drvenik, ali niko nije odgovorio na njihove žalbe – napisala nam je naša čitateljka.

 

Izvor:Hayat.ba

(579)This post has been seen 480 times.

JAVILA NAM SE OČAJNA ČITATELJKA KOJA LJETUJE U DRVENIKU

| Slider, Život i stil |
About The Author
-