JEZIVE FACEBOOK FOTOGRAFIJE DJEVERA UBIJENE PJEVAČICE: Policija pritegla Zoranovog brata!

Miloš Marjanović iz Beograda, rođeni brat Zorana Marjanovića, ponovo je u ponedjeljak saslušavan tri sata u sklopu istrage koja se vodi u vezi sa ubistvom njegove snaje, pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33).

On je morao da dopunio svoj raniji iskaz jer se u međuvremenu došlo do nekih novih saznanja u vezi sa zločinom. Zoranov brat je, inače, muzičar i ima svoj rok bend, a oblači se čudno i bizarno!

Miloš, koji veoma liči na svog brata Zorana, uglavnom nosi crnu kožnu garderobu i koristi jaku šminku, pogotovo oko očiju, a oko vrata stalno nosi veliki i mali krst. Takođe se šiša čudno i nosi gomilu prstenja na rukama, a njegova pojava djeluje mračno i ostavlja utisak negativne osobe. Čini se i da sam Miloš Marjanović želi da ostavi utisak.

Sve njegove slike na njegovom Fejsbuk profilu su mračne i tamne, a takav je i na nastupima, na kojima pjeva i svira gitaru.

Poznavalac rok scene kaže za naš list da Miloša Marjanovića zna kao di-džeja iz jednog beogradskog kluba u kojem povremeno radi.

Znam da preferira takozvani gotik fazon, koji forsira muziku iz srednjeg veka i neku crkvenu muziku – rekao je sagovornik upućen u muzičke aktivnosti Beograđanina Miloša Marjanovića.

(20)This post has been seen 725 times.

JEZIVE FACEBOOK FOTOGRAFIJE DJEVERA UBIJENE PJEVAČICE: Policija pritegla Zoranovog brata!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-