Jezivi trend među tinejdžerkama stigao i u Hrvatsku: Roditelji u strahu i neverici

Za hrvatski “Glas Slavonije“ pričala je majka jedne tinejdžerke koja joj se povjerila i ispričala šta rade njene drugarice.

“Zaprepastila sam se kada mi se ćerka povjerila i prepričala iskustva nekoliko prijateljica koje su joj se pohvalile da su isprobale zanimljivu tehniku opijanja koju mladi u zapadnim zemljama već dugo primjenjuju i da su oduševljene učinkom, brzim i jakim djelovanjem. Higijenske tampone namočile su u votku i potom ih stavile kao da imaju ciklus.

Nikada ih, ‘pohvalile’ su se, nije brže uhvatilo jer im je alkohol direktno ušao u krv, a osjećale su se, kažu, ‘fantastično’ – ‘U kafiću je pristojno, piješ sok s drugaricama, nemaš zadah, a tampon dole odrađuje svoje’, kazale su joj drugarice i preporučile da se sama uvjeri u to“, priča majka jedne tinejdžerke.

Načelnik Klinike za ginekologiju KBC Osijek Darko Čuržik rekao je da ga vrlo brine taj trend jer djevojke na taj način sebi oštećuju sluznicu vagine čime je podložnija infekcijama, a postoji velika mogućnost i da usled toga ostanu neplodne.

Inače, tinejdžeri u Hrvatskoj prednjače u pušenju cigareta i marihuane, kao i prekomernom opijanju čime su na vrhu liste u odnosu na vršnjake iz drugih evropskih država.

(70)This post has been seen 748 times.

Jezivi trend među tinejdžerkama stigao i u Hrvatsku: Roditelji u strahu i neverici

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-