KAD ĆE DOĆI MOJ MIĆA? Bata Živojinović u suzama doziva sina kog nije vidio 10 godina!

Miljko Živojinović kaže da mu se srce cijepa što ne može da zagrli oca, i otkriva nove detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

Slavni glumac Velimir Bata Živojinović, poslije amputacije dijela lijeve noge, u bolničkoj postelji, kako javljaju mediji, doziva sina Miljka, koga nije vidio deset godina, prenosi “Telegraf“.

Bata je, nekoliko dana poslije operacije, izgubio moć govora, ali je, kako se navodi, kroz suze uspio da izgovori “Kad će doći moj Mića?”.

Miljko, sa knedlom u grlu, kaže da mu se srce cijepa što ne može da zagrli oca. Otkriva da se Bata polako budi iz narkoze, da postaje svjestan realnosti i, uglavnom, blagim pokretima glave i ruku komunicira sa okolinom.

– Sa tatom komuniciram glasovnim porukama putem WhatsApp-a. Prekjuče sam za njega snimio poruku, u kojoj sam rekao da smo svi ponosni na njega, da je on naš uzor i snaga, da će sve biti kako treba i da ćemo se sigurno vidjeti. Sestra Jelena mu je to pustila, a kad je čuo moj glas, pitao je “Kako je Mića?”. Često pita za mene – priča za “Kurir” Miljko Živojinović.

 

(24)This post has been seen 1227 times.

KAD ĆE DOĆI MOJ MIĆA? Bata Živojinović u suzama doziva sina kog nije vidio 10 godina!

| Magazin, Slider |
About The Author
-