KAKO ISKORISTITI STARI MOBILNI TELEFON ZA JAKO KORISNE STVARI: U kući, u automobilu…

Tehnoklik donosi neke ideje kako iskoristiti starije tipove tzv. pametnih telefona. Naime, stari smartphonei su ustvari maleni kompjuteri, pa promislite što bi mogli postati, osim što su telefoni.

Recimo, putem Wi-Fija možete njima surfati internetom, slušati muziku, gledati filmove online. Samo isključite pristup mobilnoj mreži, kako vam ne bi prebrzo istrošio bateriju pokušavajući se povezati. Vaš se klinac može igrati offline.

Uz pomoć aplikacija lako se mogu pretvoriti u digitalne okvire za fotografije. Možete ih koristiti u kuhinji – kao knjigu recepata, recimo. Mogu vam poslužiti kao e-čitači, doduše s malim ekranom.

Pomoću nekih aplikacija koje skidaju mape i koriste ih offline mogu biti sasvim dobar GPS za vaš automobil. Čak i telefoni koji nisu smartphonei mogu služiti kao MP3 playeri, mogu postati budilnici, mogu stajati u automobilu kao telefon za hitne pozive…

I na koncu, uz pomoć kućnog Wi-Fija mogu postati – telefoni. Koristite ih za VoIP pozive putem Skypea, iChata, Google hangouta…

(149)This post has been seen 1259 times.

KAKO ISKORISTITI STARI MOBILNI TELEFON ZA JAKO KORISNE STVARI: U kući, u automobilu…

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-