Kako se ponaša koji horoskopski znak dok jede burek: Djevica će provjeriti da li je tanjir čist, a Škorpija…

Za one koji ne znaju, burek je ona masna, fina poslastica koju možete naći u svakoj pekari. Ali, da li ste se ikada zapitali kako se koji horoskopski znak ponaša dok jede burek?

Blizanci

Blizanac će prvo osmotiriti burek koji je naručio, platiti ga, a tek potom shvatiti da to ipak nije ono što je htio da jede. Ipak, sleganjem ramena pokazaće svoju ravnodušnost ka takvom izboru i burek pojesti u dva nestrpljiva zalogaja. Čitavo vrijeme će međutim, samo ako se u blizini nađe neki slušalac namjernik, jadnika terorisati pitanjima o historijskom značaju dotične poslastice za narod na Balkanu kao i potencijalnim varijacijama u receptu bureka za opšte blagostanje i mir u svijetu.

Djevica

Pedantne djevice će prije nego što dobiju burek prvo osmotriti da li je tanjirić dovoljno čist, blista li escajg i da li poslastica ima propisane dimenzije. Iznijeće vam pravi način da se pojede jedan takav burek, a ako slučajno osporite to što ste čuli, dobićete bujicu kritika na način na koji vi to radite, ali i na mnoštvo drugih stvari: nepravilan klik na daljinski kojim palite TV, preglasno istresanje nosa i na to da konstantno drugima ukazujete na greške. Jedu burek sa pola litra jogurta, piše “Besnopile“…

Riba

Biće krajnje razočarani što burek ne izgleda kao mali dvorac iznad oblaka o kome bi mogli da maštaju dok ga jedu. Naravno, nos će im biti potpuno umazan, ali to neće ni primijetiti sve dok ih neko ne opomene. Zatim, vraćeni iz svoje maštarije, pogledom će vam izraziti svo nezadovoljstvo i težinu svijeta koja im leži na grbači. Udariti im šamar i pojesti im sav burek.

Ovan

Njegov slogan je sljedeći: “Nije važno kako jedeš burek, nije važno ni da li imaš burek, važno je kako izgledaš dok jedeš burek.” I stvarno, kažete li mu da burek nikad niko nije jeo tako slatko kao Ovan, biće na sedmom nebu. Jede burek i ne voli jogurt…

Lav

Lav će svim drugim burek izjelicama jasno dati do znanja da je njegov najveći. I na teatralno ponizan način će skrenuti pažnju svim prisutnim na tu činjenicu koju je upravo otkrio praveći se da mu je to jako neobično, ali šta je tu je, svi vi luzeri morate ispaštati. Skroz su u fazonu…

Vaga

Vaga nikad ne uzima burek ako ga dobro ne uporedi sa svim ostalim koji se nalaze u tepsiji. Ostaće vjerna svojoj tvrdoglavoj procjeni sve dok zamalo ne ostane bez bureka. Shvatiće da upravo to što ima čast pojesti posljednji burek pozitivno doprinosi njenom društvenom statusu i daje joj prestiž. Pa one bi naručile tri komada samo da izaberu najlepši.

Bik

Pravo pitanje nije da li je burek ukusan, nego koliko košta. Ako je cijena iole neprihvatljiva, poješće pogačicu. Ali ako cijenom burek zadovoljava, uživaće u svakom zalogaju. Prethodno će ipak pojesti i pogačicu ali samo da tu rugobu ne gleda na tanjiru. Smarači!

Vodolija

Vodolija će najobičniji burek pokušati da dočara što je ekstravagantnije moguće. Ići će do te mjere da će vam vjerovatno ispričati priču kako se neko blizak njoj ugušio jedući burek dok je padao iz aviona. A kad ga pogledate u čudu praviće se kao da nešto s vama nije u redu i da priča ima savršen zaplet. Za vodolije bi bilo super da postoji burek u obliku disko kugle i da svijetli u mraku.

Rak

Emotivnost ovog znaka je taman tolikog raspona da će burek zalivati suzama jer je osoba koja je burek poslužila nije pogledala sa vedrinom kakvu je Rak očekivao. A na pitanje da li je možda nezadovoljan burekom, samo će proliti nove suze, jer zaboga, kako ste mogli da pitate tako nešto. Ne daj bože da mu ispadne burek iz ruke… Katastrofa tipa “idem da se roknem”.

Strijelac

Ne voli burek! Izrod kakvog nema u svijetu. Sve mu je sranje, osim onog što nije. U suštini sere govna, manje-više.

Jarac

Jarac će sebi postaviti cilj da nađe najbolji burek u gradu u podne 25.11.2019. godine i taj cilj će ostvariti. Neće se hvaliti sopstvenim dostignućima, ali ako ga neko upita da li ostvaruje svoje ciljeve, burek bi mogao navesti kao anegdotu. U suštini žderu k’o polarni medvjedi.

Škorpija

Prvo će vam objasniti da voli burek i da ga iz nekog razloga treba jesti, a onda će vam navesti mnoštvo bolesti koje izaziva njegovo konzumiranje. Ipak, nije sve tako crno, uskoro će nas napasti zli vanzemaljci, dokrajčiće vas treći svjetski rat pre nego što burek počne da djeluje. Seronje proždrljive.

(1109)This post has been seen 7285 times.

Kako se ponaša koji horoskopski znak dok jede burek: Djevica će provjeriti da li je tanjir čist, a Škorpija…

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-