‘Karadžić me je dirao dole i izliječio mi impotenciju’: Šokantna ispovijest Beograđanina

Nakon izricanja presude zločincu Radovanu Karadžiću, beogradska štampa objavila je nekoliko ispovijesti njegovih pacijenta koje je liječio bioenergijom. Jedan od njih je Beograđanina Branislava B. kojem je Karadžić posebnim seansama izliječio impotenciju. Prenosimo njegovo svjedočenje.

“Gledao sam izricanje presude i nisam mogao da verujem da je čovek koji me je izlečio i spasao mi brak počinio strašne zločine za koje su ga osudili. Upoznali smo se preko kolege iz firme, koji mi ga je preporučio pošto sam se požalio da sam postao impotentan”, kazao je Branislav i dodao.

“Dao mi je vizitkartu, a s obzirom na to da imam malu platu, značilo mi je i to što daje popust.
Imao sam nekoliko tretmana u jednom stanu u Novom Beogradu, a ono što mi je bilo malo čudno jeste da nikada nisam video nekog člana njegove porodice, iako je sve bilo uredno i čisto”.

“Prilikom tretmana sam osećao energiju koja je dolazila iz Dabićevih ruku. Ruke su mu bile vrele dok me je dodirivao. Osim stomačnog dela, pritiskao je i određene tačke na mojim tabanima, a ceo tretman trajao je oko pola sata”, objašnjavao je Branislav seanse Radovana Karadžića.

“Posle petog puta desilo se pravo čudo i ja sam povratio poljuljanu muškost. Mojoj supruzi ništa nije bilo jasno, pošto me je bilo sramota da govorim kako se lečim. Prvi tretman koštao je 2.000 dinara (oko 20 eura), ali kasnije mi je uzimao samo po 1.000 (oko 10 eura). Posle poboljšanja prestao sam da idem kod njega, a ovu tajnu do danas nisam nikome poverio”, kazao je sagovornik lista “Alo”.

Dr Dabić se, prema podacima sa vizitke, bavio kvantnom, duhovnom i energetskom medicinom, kao i tradicionalnom japanskom tehnikom reiki za umanjenje stresa i opuštanje. Nudio je “podmlađivanje, proljepšavanje, usporavanje starenja i produžavanje kvalitetnog života”.

(28)This post has been seen 795 times.

‘Karadžić me je dirao dole i izliječio mi impotenciju’: Šokantna ispovijest Beograđanina

| Slider, Vijesti |
About The Author
-