Kćerka gledala kako joj očuh baca majku sa osmog sprata

Jedini svjedok sinoćne tragedije u zaječarskom naselju ”Kraljevica”, kada je Milen Milenović (31) bacio kroz terasu sa osmog sprata svoju nevjenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43), a potom skočio za njom i ubio se jeste Marija Ranđelović (23), kćerka iz prvog braka ubijene Tatjane.

Mariju je odmah nakon tragedije odvezla hitna pomoć i ona je hospitalizovana na zaječarskom odjeljenju hirurgije. Djevojka je jedini očevidac tragedije, ali do sada nije mogla dati izjavu policiji jer ne može da govori zbog povreda, a bila je i pod jakim sedativima zbog bolova tako da nije bila u mogućnosti da napiše šta se sve odigravalo prije tragedije.

– Kada smo otišli na razgovor sa Marijom, šokirao nas je njen izgled. Lice joj je bilo u modricama, potpuno izobličeno, naduto, sa krvnim podlivima. Nije bila u mogućnosti da daje izjavu, tako da ćemo pokušati da sa njom obavimo razgovor danas – rekli su iz policije.

Prema saznanjima Blica, Marija je zadobila potres mozga i bila na infuziji gdje joj je dat manitol, medikament koji se dozira kod potresa mozga. Ona je od udaraca, koja joj je, pretpostavlja se, nanio očuh Milen, zadobila prelom jagodične kosti tako da nije u mogućnosti da govori.

Marija će sutra ujutru biti prebačena u Beograd na VMA radi daljeg liječenja.

– Za sada je pretpostavka da je Milen pretukao Mariju, a njena majka je pokušala da je odbrani i zbog toga ju je nevjenčani suprug bacio sa terase, a zatim i on skočio i izvršio samoubistvo. Međutim, postoji manje vjerovatna opcija da je u huškanju slučajno gurnuo Tatjanu, a kada je to vidio, skočio je i sam za njom – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Milen je prije desetak godina zbog ljubavnih problema skočio sa četvrtog sprata zgrade u centru Zaječara. Tada je pao na parkirani automobil i slomio nogu.

Istraga jučerašnje tragedije je u toku.

(110)This post has been seen 4274 times.

Kćerka gledala kako joj očuh baca majku sa osmog sprata

| Slider |
About The Author
-