KOJI SE HOROSKOPSKI ZNAK NAJBOLJE LJUBI?

Astrologija nam može otkriti mnogo o našem ponašanju i karakteru. Zabavite se i provjerite koliko ona utječe na stil ljubljenja, te provjerite čija vam tehnika najviše odgovara.

OVAN

Spontanost je vaše srednje ime! Osoba ste od akcije koja prvo djeluje, a tek onda promisli. Ponekad ćete uhvatiti svojeg partnera nespremnog te ga strastveno poljubiti bez obzira gdje se nalazili, pa čak i ako ste na ulici, a vani pada jaka kiša.

BIK

Senzualna ste osoba koja voli uživati u svemu, pa tako i u ljubljenju. Poljubac obično započinjete nježnim dodirom usana te ga pretvarate u dugo, vlažno i uzbudljivo iskustvo. Njime želite prenijeti svojem partner poruku koliko ga volite i cijenite.

BLIZANCI

Osoba ste koja ima mnogo toga za reći, pa vam se nekad teško koncentrirati na samo jednu stvar. Upravo zato kratki i slatki poljupci podcrtani zavodljivim rečenicama, vaš su adut. Obožavate uzbuditi um prije nego što prislonite usne uz drugu osobu.

RAK

Sentimentalni ste po prirodi, i ljubite se cijelim svojim srcem. Isto očekujete i od partnera, pa se ne možete predati poljupcu ako ne osjećate određenu dozu emocija s druge strane.

LAV

Niti jedan drugi horoskopski znak ne voli biti u centru pažnje kao vi. Ne čudi stoga što se ljubite ‘filmski’ kao da ste dobili glavnu ulogu u Prljavom plesu ili Titanicu. Lavovi su vrlo impulzivni te skloni davanju vlažnih poljubaca na javnim mjestima.

DJEVICA

Mozak vam je uvijek u petoj brzini, pa je pripadnicima ovoga znaka ponekad teško opustiti se i prepustiti svakodnevnoj izmjeni pusa. No kada ste u ozbiljnoj vezi, a između vas i partnera postoji snažna kemija, inzistirat ćete na dugim poljupcima u koje je uključeno cijelo tijelo.

VAGA

Romantična ste duša koja sanjari o starinskom udvaranju, ljubavnim porukama i večeri uz svjetlost svijeća. Lako iskazujete svoju nježnu stranu te ste vrlo velikodušni kod ljubljenja. Podjednako volite površne puse u usta i dugotrajne te strastvene poljupce.

ŠKORPION

Temperamentna ste osoba koja se ljubi strastveno i predano, te imate sposobnost učiniti drugu stranu ‘slabom’ u koljenima kad ju zavodite. Vašem partneru moglo bi se učiniti kao da je pod utjecajem snažnog ljubavnog napitka dok ga ljubite.

STRIJELAC

Pustolovina i spontanost su vaša snaga. Ne volite se ograničavati, i skloni ste eksperimentiranju kada su u pitanju poljupci. No poljubit ćete samo onu osobu koja je u vama probudila duboke emocije, jer ljubav je ono čemu težite u životu.

JARAC

Uvijek igrate na sve ili ništa, čak i kada je u pitanju ljubav. Samopouzdani ste, usredotočeni ste na trenutak i želite zadovoljiti drugu stranu. Upravo zato prilagodit ćete poljubac vašem partneru, odnosno stilu koji njemu najviše odgovara. Isto tako, partneru ćete dati do znanja da želite isprobati baš sve.

VODENJAK

Vi uživate u zavođenju. Kada želite nekoga (impresionirati), potrudit ćete se kako biste stvorili savršeni ugođaj s osvijetljenjem i glazbom. Partnera ćete počet ljubiti mekano i nježno, a nakon toga produbiti poljubac dok vas isti potpuno ne obuzme.

RIBE

Vi ste ultimativni romantičar koji obožava duge i strastvene poljupce od kojih se kvrče prsti. No imate I svoju ‘nestašnu’ stranu. Kada se želite igrati, izazvat ćete partnera nježnim grickanjem, lickanjem I trljanjem usana o usnu sve dok zajedno ne izgubite kontrolu.

(6)This post has been seen 267 times.

KOJI SE HOROSKOPSKI ZNAK NAJBOLJE LJUBI?

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-