KOJI ŠOK ZA GRAĐENE SARAJEVA: Žestok se*s na Grbavici usred bijela dana (FOTO)

Naselju Grbavica, mirno je odšetao s mjesta ovog bizarnog događaja, iako su od građana bili upozoreni da su primijećeni i da je “možda neprimjereno da svoje strasti zadovoljavaju na mjestu gdje ih mogu vidjeti drugi ljudi”…

Nakon što su obavili seksualni čin, muškarac i žena su mirno odšetali – žena u pravcu sarajevskog naselja Pofalići, a muškarac je zaustavio jedno vozilo taksi službe i otišao u nepoznatom pravcu.

U dva dana ovo je bio već drugi slučaj da su parovi fotografisani tokom obavljanja seksualnog čina na javnim prostorima – prvo u Mostaru u gradskom parku, a zatim i u Sarajevu, u šipražju u naselju Grbavica, u blizini tzv. južne longitudinale i niza stambenih zgrada.

Nakon što je veliko zanimanje javnosti izazvala fotografija jednog para u Mostaru, koji je u gradskom parku snimljen tokom seksualnog čina, ista stvari (navodno danas) se dogodila i u sarajevskom naselju Grbavica!

Kako je objavilo više medija, dvoje mladih, u neposrednoj blizini trolejbuske stanice, odnosno u šipražju blizu Željinog stadiona, odlučili su se prepustiti strastima. Po fotografijama bi se reklo da se par u Sarajevu još otvorenije seksao nego onaj u Mostaru.

(3835)This post has been seen 57701 times.

KOJI ŠOK ZA GRAĐENE SARAJEVA: Žestok se*s na Grbavici usred bijela dana (FOTO)

| Bosna i Hercegovina, Slider, Zabava |
About The Author
-