KOLEGICE JOJ SE HVALE SA LUKSUZOM I OGROMNIM KUĆAMA- poznata pjevačica kod kuće kuha ručak na smederevcu!

Oduvjek su se poznate ličnosti voljele hvaliti sa raznim skupocjenim stvarima i luksuzom. Tako se uvjek moglo primjetiti kako oni idu po skupim večerama i stalno to pokazuju po društvenim mrežama.

 

 

Ipak se jedna pjevačica ističe od ostalih kolegica a ovde se radi o Slađi Alegro. Nikada nije pravila neke skandale i uživa uvjek da pjeva pred svojom vjernom publikom.

 

Što se nje tiče, uvjek je bila normalna i skromna baš kao ostale osobe. Ima veliki talenat ali nikada nije pravila neke skandale kao što njene kolegice rade te nema potrebu za tim.

 

Tako je sada Slađa Alegro odlučila da se pohvali sa pravim kvalitetama i vrijednostima života a to je bilo kuhanje ručka. Njena kuhinja je izgledala sasvim obično i nije se stidila ničega .

 

Pored toga što je Slađa trudna, ona je spremila ručak na Smederovcu a vidilo se kako tu nema niti jednog kompleksa.

 

Njena fotografija koja je objavljena na društvenim mrežama je svakog ostavila oduševljenim a reakcije od njenih fanova su bile zaistadivne. Svako ju je hvalio i davao joj pozitivne komentare.

 

 

Cijela ova situacija može svakoga vratiti u djetinjstvo gdje se u mnogim domaćinstvima koristi smederavac za pravljenje ručka. Izgleda baš kao neka normalna porodična žena koju ne zanimaju tuđa mišljenja. Oduvjek se tako ponašala pred javnosti a ona ima osobe u životu čija su joj mišljenja zapravo važna.

 

Šta bi ste vi rekli za ovu cijelu situaciju, da li je Slađa prava domaćica sa velikim kvalitetama? Poslije dva pobačaja, sada je sretna što napokon može dočekati dijete.

 

Izvor: Kreacije.info

(693)This post has been seen 906 times.

KOLEGICE JOJ SE HVALE SA LUKSUZOM I OGROMNIM KUĆAMA- poznata pjevačica kod kuće kuha ručak na smederevcu!

| Foto/Video, Magazin, Slider |
About The Author
-