Koleginicu iz SDP-a nazvao “radodajkom koja spava sa glavešinama”

Nakon što je potpredsjednica SDP-a Hrvatske Milanka Opačić podržala Orsata Miljenića na unutarstranačkim izborima, dugogodišnji direktor zagrebačke “Čistoće” i član SDP-a Hrvatske Marko Melčić obrušio se na stranačku koleginicu na svom Facebook profilu.

 

Prostačkim i se*sističkim istupima je htio dati podršku kolegi Davoru Bernardiću u utrci za šefa SDP-a.

“Vrijeme je da se Milanku Opačić ‘outsourca’ iz vrha stranke jer je došla ravno sa faksa u vrh stranke i Sabor i nije radila nikad ništa konkretno u realnom sektoru. Osim se*sa sa glavešinama”, napisao je na Facebooku, dok ju je u jednom komentaru nazvao ‘radodajkom’.

Dok su ga brojni Facebook korisnici podržali, mnogi su reagovali na njegov mizogini način izražavanja i poručili mu da se srami.

“Ona je razmaženo derište, odmah je došla na funkciju i cijelo je vrijeme tamo. Ona je izmislila outsourcing, a nema pojma o ničemu.

Ja sam bio direktor u Holdingu pa mi outsourcing ne pada napamet. Milanka je jedna niškoristi, bila je na velikim funkcijama, ništa kvalitetno nije napravila. Vozila se u Audiju, u jednom ona, u drugom gorile, luksuzno je živjela, ne trebaju nam takvi”, kazao je Melčić za “Index“…

Potpredsjednica SDP-a Hrvatske Milanka Opačić je za “Index” komentarisala kako nema pojma ko je Marko Malčić, niti šta ima protiv nje.

milanka-opacic2

(374)This post has been seen 5308 times.

Koleginicu iz SDP-a nazvao “radodajkom koja spava sa glavešinama”

| Slider, Vijesti |
About The Author
-