KOLONE TURISTA KREĆU KA BiH: Semir Osmanagić otkrio Teslina torziona polja na Bosanskim piramidama…

Snimljeni energetski fenomeni iznad Bosanske piramide Sunca traže drugačiju definiciju piramida u odnosu na konvencionalna, dogmatska objašnjenja. Piramide su energetski pojačivači koji su slali i primali informacije preko Sunca. Otkriće Teslinih stojećih valova iznad vrha Bosanske piramide Sunca, koji se kreću brzinama većim od brzine svjetlosti, pri čemu ne gube snagu pri prolasku kroz kosmička tijela, omogućavaju koncept postojanja kosmičkog interneta i gotovo trenutnu intergalaktičku komunikaciju u Univerzumu.

 

58a5f610-e280-4372-b5a7-7ce70a0a0a64-bosnian-pyramid-of-the-sun.jpg (1041×900)

 

58a5f854-0844-4244-b88c-7f2f0a0a0a64-image0003.jpg (306×298)

Prije petnaest godina sam pisao o o ulozi Maja kao “kosmičkih urara” u svojim knjigama i civilizaciji čiji je cilj bio usklađivanje frekvencija naše Planete sa Suncem, Tu moju, u to vrijeme hipotezu, urednici Wikipedije su iskoristili kao “argument za diskreditaciju”. Moja istraživanja i argumenti da su piramide građene širom svijeta, a da su najstarije piramide ujedno i superiorne, dovelo je d situacije da egiptolozi stvore zid odbojnosti prema meni. Moje tvrdnje da je Bosanska piramida Sunca najstarija piramida na svijetu izazvala je reakciju najuticajnijeg egiptologa na svijetu Zahi Hawasa da nam dugi niz godina onemogući pristup vodećim svjetskim naučnim TV kanalima. Naši dokazi o najstarijem i najkvalitetnijem betonu na svijetu, pronađenom na Bosanskoj piramidi Sunca, te postojanju najveće mreže prahistorijskih tunela izazvali su pisanje peticija Europske arheološke asocijacije protiv našeg istraživanja.

 

Naravno, vrijeme i naučni argumenti potvrđuju da smo mi bili u pravu, a oni u krivu.

Dakle, već se piše nova historija, ne samo Europe, već i čitavog svijeta.

No, nisu samo knjige historije pogrešne u našem obrazovnom sistemu. Pogrešno nas uče, ili bolje reći, programiraju, u svim temeljnim oblastima znanja.

 

 

(4906)This post has been seen 9372 times.

KOLONE TURISTA KREĆU KA BiH: Semir Osmanagić otkrio Teslina torziona polja na Bosanskim piramidama…

| Bosna i Hercegovina, Slider |
About The Author
-