LEJLA POSJETILA MUŽA U ZATVORU DA BI MU POKAZALA NJIHOVU BEBU: Uslijedilo je nešto nakon čega je i ona završila IZA REŠETAKA!

Lejla Henford (32) iz Njuporta krenula je u posjetu mužu koji je u zatvoru zbog narkotika, kako bi mu pokazala njihovu jedanaestomjesečnu bebu, ali je u kolica uspjela da spusti i mobilni telefon.

 

 

Ali, obezbjeđenje je razotkrilo njenu namjeru, a paketić u kome se nalazio mobilni telefon spazili su ispod stolice.

 

Prilikom hapšenja Lejla je rekla policajcima da ne zna šta se dogodilo i da to nema nikakve veze sa njom, ali je kasnije priznala da je to izjavila jer se uplašila.

 

Tužilac je rekao da je Henfordova telefon unijela tako što ga je uvila u foliju i “sakrila u sebe”.

 

Na paketiću su primijećeni i Lejlini tragovi krvi.

 

Lejla je rekla kako ju je posjetila grupa mladića iz Londona, koje ona ne zna, a koji su se raspitivali u kom zatvoru “leži” njen muž. Policiji je ispričala kako su se oni vratili i naredili joj da mu odnese telefon, a da će joj oni, ukoliko odbije da to uradi, uništiti kuću.

 

Kasnije, priznala je krivicu, koja se odnosi na unošenje predmeta u zatvor, koji se nalazi na listi zabranjenih. Time je prekršila uslovnu kaznu zbog posjedovanja narkotika koje je imala namjeru da proda.

 

Henfordova je osuđena na kaznu zatvora od četiri mjeseca.

 

Sudija je rekao da razumije pritisak koji je na Lejlu izvršen, ali da svako ko pokuša da unese mobilni u zatvor mora da snosi posljedice.

Izvor: Dijapora.net

(236)This post has been seen 400 times.

LEJLA POSJETILA MUŽA U ZATVORU DA BI MU POKAZALA NJIHOVU BEBU: Uslijedilo je nešto nakon čega je i ona završila IZA REŠETAKA!

| Slider, Život i stil |
About The Author
-