LJETO ĆE OVIM ZNACIMA DONIJETI MNOGO MUKE: DA LI STE MEĐU NJIMA?

Zvijezde kažu da će ovo ljeto nekima biti znatno teže i mučnije nego drugima. Sve će ići teže i komplikovanije, ali ni to nije kraj, u svakoj nevolji je moguće naći i nešto pozitivno. Ipak, ova tri znaka treba dobro da pripaze i ne rade bilo šta bez razmišljanja.

 

 

Ovan

 

Mars, koji je vaša vladajuća planeta, bit će retrogradan od 26. juna do 27. augusta. On pospješuje vaše prirodne sklonosti ka strasti, takmičarskom duhu i agresiji. Zbog njegovog kretanja unatrag moguće je da ćete se teže oslobađati svojih frustracija, jer retrogradni Mars usporava ste.

 

Vaša urođena nestrpljivost ponekad može da bude zaista nepodnošljiva. Umjesto da se prepustite frustraciji, pokušajte da se bavite nekim sportom. Radujte se suncu koji ulazi u vašu petu kuću, kuću uzbuđenja i zadovoljstva kada započinje vladavina Lava 22. jula. Uprkos retrogradnom Marsu, doći će razdoblje bezbrižne slobode i zabave.

 

Djevica

 

Vaša vladajuća planeta Merkur bit će retrogradan od 6. jula do 19. augusta. Iako će to većina osjetiti, nikoga ne dotiče toliko snažno koliko vas. Već ste nakupili mnogo negativne energije i nervoze, ali tokom retrogradnog Merkura vaš unutrašnji svijet može postati vrtlog haosa, prenosi Kurir.

 

Teško je raditi bilo šta kada ste pod stresom, zato odvojite dovoljno vremena kada obavljate nešto važno i sve provjerite dvaput. Međutim, ovog ljeta bit će i svijetlih trenutaka. Kada sunce uđe u vašu prvu kuću 23. augusta, imat ćete više snage, samopouzdanja i vitalnosti.

 

Škorpija

 

Mars i Pluton su vaše vladajuće planete. Kada se Mars pridruži retrogradnom Plutonu, koji počinje 26. juna, eto uznemirenosti. Možda poželite da izgradite zid oko sebe kako biste se zaštitili, jer svaku spoljnu silu doživljavat ćete kao pretešku.

 

Povremeno skrivanje kod kuće može biti atraktivnija opcija. Međutim, sve dok vrijeme ispunjavate kvalitetnim pokušajima, to bi moglo duhovno da vas obogati. S druge strane, vaše ljeto neće biti potpuno loše. Kad sunce uđe u devetu kuću avanture i znanja 21. juna, osjećat ćete se kao da napuštate grad i vidite nešto novo.

Izvor: Hayat.ba

(243)This post has been seen 403 times.

LJETO ĆE OVIM ZNACIMA DONIJETI MNOGO MUKE: DA LI STE MEĐU NJIMA?

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-