Maca: Prije će mene da napune nego ja “Arenu“!

Starleta i pjevačica Senada Nurkić ili Maca Diskrecija planira da se vrati na muzičku scenu, ali će to, sudeći po njenoj priči, mnogo da je košta. Ne toliko novčano koliko je saradnici uslovljavaju da spava s njima kako bi dobila dobru pjesmu i aranžman, piše Alo.rs.

 
– Karijera mi je u padu jer dobijam prijetnje ubistvom i razna uslovljavanja saradnika. Stopirana mi je pjesma “Ljubav traži pare”. Traže mi da prestanem da se bavim ovim poslom. Moji su upućeni u čitavu situaciju, zbog čega su pod stresom – kaže Maca i otkriva:

– Kako da pjevam kada neću da budem sa nekim ljudima za novac da bi mi snimili album. Nemam želudac za to, iako mi je pjevanje veliki san. Ne mogu da nastavim zbog takvih ucjena, na žalost mojih fanova, koji dugo čekaju moj estradni povratak – kaža Maca, koju su novinari pitali da li sanja o tome da jednog dana napuni „Arenu“ poput mnogih drugih pjevača.

– Kako je krenulo, prije će mene neko da napuni nego ja „Arenu“ – kroz smijeh je kazala  Maca, očigledno svjesna svojih pjevačkih mogućnosti, ali i kompromisa koje mora da napravi kako bi snimila pjesmu.

 

– Nisam vrhunska pevačica, ali imam harizmu i umijem da napravim atmosferu – objašnjava svoje adute Diskrecija, koja kaže da neće da spava sa saradnicima kako bi dobila numeru, a ne vidi drugi način da snimi pjesmu jer gdje god pokuca, svi bi da im plati u naturi.

– Stopirali su mi pjesmu jer, kao, dugujem još para, a sve sam platila. I sada ne znam šta da radim – kaže bivša rijaltiti zvijezda.

Ona otkriva koja je najčudnija ponuda koju je u posljednje vrijeme dobila za seks.

 

– Imala sam vrlo čudnu ponudu. Dok sam sjedila u klubu, lik mi je prišao i pitao me koliko imam kilograma. Kada sam mu rekla da imam 54, on mi je ponudio da svaki moj kilogram plati 1.000 eura. Za taj novac je tražio da budem s njim, a da će mi on snimiti album. Naravno da nisam pristala na to – kaže Diskrecija.

 

(344)This post has been seen 4851 times.

Maca: Prije će mene da napune nego ja “Arenu“!

| Magazin, Slider |
About The Author
-