MAJKA JELENE MARJANOVIĆ NA SAMRTI: Umrijeću, neću znati ko mi je ubio dijete!

BEOGRAD – Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović, boluje od neizlječivog kancera, a ljekari se plaše najgoreg. Njena jedina želja je, kako kaže za Kurir, da prije smrti sazna ko joj je i zašto ubio kćerku jedinicu!

Zorica se već duže vrijeme bori sa opakom bolešću, a uprkos liječenju i hemoterapijama, stanje joj se nimalo nije poboljšalo. Naprotiv, rezultati su sa svakom narednom analizom sve lošiji.

– Jedno vrijeme sam se oporavila i bilo mi je malo bolje, međutim, posljednji rezultati su mnogo loši i vjerujem da mi se bliži kraj. Jedina mi je želja da prije nego što zauvijek sklopim oči saznam ko mi je ubio dijete. Želim da ga pogledam u oči i da mu postavim samo jedno pitanje: „Zašto?!“ Ništa mi drugo nije bitno, samo da mirno mogu da odem sa ovog svijeta. Da mi kaže šta mu je moje dijete zgriješilo – pita se Zorica, koju smo zatekli u krevetu kako drži Jecinu sliku.

Jedva skupljajući snagu da nastavi razgovor s nama, objašnjava da je nedavno bila na magnetnoj rezonanci i da je loše podnijela kontrast koji je dobila.

– Od te magnetne rezonance ne mogu da se oporavim. Loše se osjećam, cijelo me telo boli, a najviše duša jer ne mogu da prežalim što mi djeteta nema. Da je tu moja Jeca, bilo bi mi lakše – priča nesrećna žena, kojoj su od kontrasta požutjeli koža i oči.

Prema njenim riječima, dodatnu muku stvara joj i bol unuke Jane, Jelenine kćerkice.

– Ona je mnogo pametna. Prije neki dan me pita: „Bako, da li ću ja da imam dugačke noge kao moja mama?“ Rekla sam joj da hoće i da će biti lijepa kao što je njena mama. Poslije toga počela je da plače, nije to bio običan dječji plač. Ona je jecala, prepoznala sam sav bol koji je osjetila što njena mama nije pored nje. Zagrlila sam je i zajedno smo plakale neko vrijeme – priča očiju punih suza majka ubijene pjevačice.

Plačnim glasom navodi da je Jana pitala zašto ona plače i da joj je objasnila da je to zato što i njoj nedostaje njena mama.

Podsjetimo, pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je prije nešto više od pet mjeseci, kad je otišla sa suprugom Zoranom Marjanović i kćerkicom da trči na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

Poligraf

Nesrećna žena ubijena je s više udaraca u potiljak, a njeno tijelo pronađeno je u kanalu punom vode na nasipu. Sumnja policije je u početku bila okrenuta ka porodici Marjanović, te su iz tog razloga dva puta radili pretres kuće i iz nje iznijeli stvari koje bi mogle da pomognu istrazi.

Svi članovi porodice Marjanović bili su na poligrafu i, prema nezvaničnim informacijama, svi su pali na istom pitanju. Pored njih, ispitano je i više mještana Crvenke i Borče, ali ubica do danas nije pronađen.

(119)This post has been seen 4747 times.

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ NA SAMRTI: Umrijeću, neću znati ko mi je ubio dijete!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-