MAJKA OFINGEROM KRVNIČKI PRETUKLA SINA: Evo čime ju je naljutio šestogodišnjak…

Kada čujemo ili čitamo priče o zločestoj djeci, pomislimo da su ih roditelji trebali bolje vaspitati. Međutim, gdje je granica između vaspitanja i zlostavljanja djeteta? Imaju li roditelji pravo ovakve ozljede nanijeti djetetu?

Policajci u Kini odlučili su ne poduzeti ništa protiv majke koja je ofingerom  divljački pretukla svog šestogodišnjeg sina jer su se složili s majkom da je sin bio zločest. Naime, dječak nije napisao domaću zadaću.

Ozljede malenog Xioa Binga otkrivene su u vrtiću dok se presvlačio za čas tjelesnog odgoja.

Iako je nastavnik slučaj prijavio policiji, majka ovog dječaka se neće suočiti s posljedicama jer su iz policije rekli da ozljede nisu teške kao što izgledaju, a dodali su i da su upozorili majku da ubuduće ne treba toliko tući dijete(!).

Šokiran težinom ozljeda Xiao Binga, nastavnik ih je snimio mobitelom, te slike predao policiji.

Dječak mu je ispričao da ga je majka istukla ofingerom jer taj dan nije uradio domaću zadaću.

No, glasnogovornik policije izjavio je da su ozljede jednostavno izgledale gore nego što su bile (!), a da je dovoljno popričati s majkom i reći joj da ubuduće ne tuče sina tako jako.

-Dječakovi roditelji su nezadovoljni njegovim uspjehom u školi, rekli su da je on zločesti dječak koji često ne uradi domaću zadaću i da je potrebno naučiti ga pameti – rekao je glasnogovornik policije.

-Njegovu majku je naljutilo kad je otkrila da još jednom nije uradio zadaću.

Bijesan jer policija nije ništa uradila, nastavnik je fotografije postavio na internet da upozori na zlostavljanje djece u Kini od strane roditelja. Djeca su pod ogromnim pritiskom kako bi postigli što bolji uspjeh u školi.

Iz policije je rečeno da je dječak odveden u bolnicu, ali da se modrice smanjuju, pa je otpušten isti dan.

(88)This post has been seen 955 times.

MAJKA OFINGEROM KRVNIČKI PRETUKLA SINA: Evo čime ju je naljutio šestogodišnjak…

| Slider, Šokantno |
About The Author
-