MAJKA SILOVANE I UBIJENE DJEVOJČICE (3) PORUČILA KRVNIKU: Da te sada na ulici vidim…

Danijela Stefanović, majka ubijene i silovane trogodišnje djevojčice Anđeline Stefanović iz sela u blizini Zaječara, preko novinara je poručila monstrumu Vladici Rajkoviću (28) šta bi mu uradila da ga sada sretne na ulici. Pročitajte…

Evo šta je majka svirepo silovane i ubijene djevojčice poručila na pitanje šta bi uradila krvniku koji joj je ubio njenu kćerku:

– Ja bih našla ili sjekiru ili pištolj i ubila bih ga na mjestu – izjavila je Danijela Stefanović.

Podsjetimo, majka djevojčice poslala je Anđelinu na rođendan u komšiluku, a osumnjičeni Vladica Rajković se igrao sa djecom.

Na rođendanu bratanice osumnjičenog Vladice Rajkovića bilo je oko 50 gostiju, a od djece tri dječaka i ona jedina djevojčica.

– Na rođendanu su bili od pet sati, a kada je ujak otišao da kupi cigarete, Vladica koji se do tada igrao sa djevojčicom je iskoristio priliku i odveo je – tvrdi majka.

Ubrzo su na proslavi primijetili da je nema i počeli da je traže.

– Srele smo Vladicu i pitale ga gdje nam je dijete, a on nam je rekao: “Što vam ne bih rekao gdje je, volim je i poštujem” – priča očajna majka.

Vladica Rajković (28), koji je osumnjičen da je u zaječarskom selu Vratarnica silovao i zatim pesnicama i kamenjem ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović, poslije monstruoznog zločina oprao je odjeću u rijeci Timok, a zatim krenuo nazad na rođendansku proslavu.

Inače, porodica žrtve tvrdi da je Vladica Rajković djevojčicu poznavao od rođenja i da se često igrao sa njom na ogradi i da je čak u nekoliko navrata tražio od njene bake da je provoza na traktoru.

(2)This post has been seen 509 times.

MAJKA SILOVANE I UBIJENE DJEVOJČICE (3) PORUČILA KRVNIKU: Da te sada na ulici vidim…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-