Mali od skandala: Alen Albinović postao član Komisije za obrazovanje i kulturu?

Nekadašnji je televizijski voditelj, maneken, „trendseter“ i pjevač postao poznat po treš hitu „Pali me pali, pa me onda povali“ i fotografijama na kojima šmrče kokain.

 

Alen Albinović ili „Mali od skandala“, kako je sam sebe svojedobno nazvao, ozbiljno se posljednjih godina posvetio akademskoj, ali i političkoj karijeri, piše Slobodna Bosna.

Nekadašnji je televizijski voditelj, maneken, „trendseter“ i pjevač postao poznat po treš hitu „Pali me pali, pa me onda povali“ (i fotografijama na kojima šmrče kokain), ali i kao najveći obožavatelj Jelene Karleuše u BiH.

Nakon što se posvađao sa srbijanskom folk pjevačicom, završio s estradom i pronašao spas u vjeri, Alen Albinović je našao i novog uzora – lidera Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića, piše Slobodna Bosna.

Albinović se učlanio u Radončićevu stranku i postao predsjednik Općinskog odbora Foruma mladih SBB-a u sarajevskoj općini Stari Grad. Politički se angažman, očigledno, isplatio, jer su članovi Općinskog vijeća Stari Grad prošlog mjeseca imenovali Alena Albinovića u Komisiju za obrazovanje, kulturu i kulturno-historijsko naslijeđe.

Boljeg uzora mladima u Sarajevu, ali i boljeg poznavatelja kulturno-historijskog naslijeđa, od Alena Albinovića u SBB-u, kako stoje stvari, nisu mogli naći.

 

(SB/Alen Avdić)

(1)This post has been seen 592 times.

Mali od skandala: Alen Albinović postao član Komisije za obrazovanje i kulturu?

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-