MARIĆ NUDI ŠEŠELJU 100.000 EURA! Evo šta lideru radikala spremaju ako pristane da…

Glavni urednik TV Hepi Milomir Marić i gazda ove televizije, biznismen Predrag Ranković Peconi ponudili su lideru SRS Vojislavu Šešelju čak 100.000 eura da na deset dana i noći uđe u rijaliti šou “Parovi“, čija nova sezona počinje da se emituje narednog mjeseca, saznaje Informer. Kako prenosi naš izvor sa ove televizije, `nepristojna ponuda` Šešelju pored velike sume novca uključuje i poseban, povlašćen tretman u samoj vili.

– Ponudili su mu da jedini od svih učesnika ima zasebnu spavaću sobu, u kojoj ne bi bilo kamera i u kojoj bi imao pravo da spava sat vremena i preko dana. Uz onih 100.000 eura, to je zaista odlična ponuda. Ideja je, naravno, da Šešelj podigne rejting rijalitija na početku emitovanja, a Marić i Peconi računaju da će Šešelj pristati da uđe u rijaliti, jer bi i njemu to dobro došlo zbog predstojećih predsjedničkih izbora – objašnjava sagovornik Infomera i kaže da Marić i Šešelj još pregovaraju o ovom aranžmanu.

Milomir Marić jučer nije htio ni da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja. On nam je samo rekao da je “Šešelj možda isuviše velika rijaliti zvijezda za njihov rijaliti program“.

– Da na posljednjim izborima nije ušao u Skupštinu, čiji su TV prenosi realno najbolji domaći TV rijaliti program, Šešelj bi sigurno ušao u “Parove“. Ovako, ne znam, ništa još nije sigurno, ali mi smo spremni da ispunimo sve njegove uslove. Vojislav Šešelj je, inače, već 30-40 godina jedan od glavnih aktera rijalitija “Srbija“, koji u sebi ima mnogo tragedije, užasa i komedije. I zato sam ubijeđen da bi bio sjajan i u “Parovima“… – objašnjava Marić u svom dobrio poznatom stilu.

Na drugoj strani, lider radikala kaže da nije pregovarao o ulasku u “Parove“.

– Prošlog novembra Željko Mitrović mi jeste nudio te pare da uđem u “Farmu“ i ostanem do Nove godine, ali sam odbio. Sa Hepija nisam imao takve ponude, osim kad sam u septembru 2015. gostovao u “Parovima“. Na Pinku i Hepiju sam pod potpunom medijskom blokadom – žali se Šešelj.

Šarmantni demagog

Na drugoj strani, marketinški stručnjak Cvijetin Milivojević ističe da bi se Šešeljevim glasačima vjerovatno dopalo da on uđe u “Parove“, ali da je pitanje koliko bi mu to pomoglo pred predsjedničke izbore.

– On bi u rijalitiju vjerovatno kritikovao samo Tomislava Nikolića, dok njegovi radikali očekuju da kaže koju riječ i o Vučiću… Šešelj je šarmantan na TV-u, on je veliki demagog i populista – kaže Milivojević.

(1085)This post has been seen 17316 times.

MARIĆ NUDI ŠEŠELJU 100.000 EURA! Evo šta lideru radikala spremaju ako pristane da…

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-