MARKO NIKOLIĆ SMISLIO NASTAVAK BOLJEG ŽIVOTA: Giga će sve izdržavati penzijom, a velika promjena zadesit će Violetu

Mogli bismo i danas da snimamo jer su svi Popadići živi. Moj lik bi pokušao da se otrgne od svega i da se vrati u zavičaj da peče rakiju, kaže slavni glumac.

 

 

Marko Nikolić najveći je zagovornik da se snimi nastavak kultne serije „Bolji život“.

 

Glava porodice Popadić, čuveni Giga Moravac, otkrio je gostujući u emisiji „TV lica – kao sav normalan svijet“ šta bi bilo s Emilijom i njihovom djecom nakon tri decenije.

 

Žrtve tranzicije

 

– Ljude strašno interesuje zašto nije nastavljen „Bolji život“, a moglo bi jer smo svi Popadići živi i zdravi. Često maštam i zamišljam šta bih ja pisao da sam Siniša Pavić, šta bi ko od njih danas radio, da li bi Giga propao, unuk na koju bi stranu otišao: očevu, stičevu ili maminu. Zamišljam i neke zaplete. Prošlo je 30 godina, a jedino se Violeta nije promijenila. Gledaoci se jedino pitanju ko je otac, a o ko sin između Borisa Komnenića i mene. Često ga zbog toga zafrkavam – započinje priču Nikolić.

 

Glumac je smislio i dobar zaplet za prvu novu epizodu.

 

– Giga bi pokušavao da se otrgne od svega i da se vrati u svoj rodni kraj da radi baštu i peče rakiju. On je ucjenjen da tamo vodi unuka kog najviše voli. Popadići bi se svi izdržavali od nas penzionera. Emilija bi imala malu penziju jer je radila u prosvjeti. Trošila bi je da kupuje persijske tepihe – šali se Nikolić.

 

Giga kaže da bi se njihov najstariji sin Saša najteže snašao danas.

 

Cijelo selo izašlo sa svadbe

 

– Violeta bi se vratila iz Afrike, a Boba bi postao producent ili filmski reditelj. Saša je ostao tuta-muta. Imao bi opet neke romantične kancelarijske veze u državnoj službi i krivili bi ga za neku djecu – otkriva glava porodice Popadić.

 

Marko nije mogao da se odluči da li mu je draža uloga Karađorđa i Gige, ali kaže da nijedna serija neće doživjeti takvu popularnost kao „Bolji život“.

 

– Svi su otišli sa svadbe da gledaju „Bolji život“. Cijelo selo je izašlo – rekao je Nikolić.

 

 

(Kurir.rs)

(411)This post has been seen 1638 times.

MARKO NIKOLIĆ SMISLIO NASTAVAK BOLJEG ŽIVOTA: Giga će sve izdržavati penzijom, a velika promjena zadesit će Violetu

| Magazin, Slider |
About The Author
-