Masimo Savić je 25 godina sa Eni: Ovako izgleda žena koja je njegova životna ljubav!

Masimo Savić od dobre muzike nikada nije odstupio, ono najbolje u muzici je njegov standard. A nije ni odustao od ljubavi sa suprugom Eni, i tako dvije i po decenije.

 

 

Na sjajna način gradi muzičku karijeru, a vezu sa Eni čuva tako pažljiv. Sve što kaže Maismo sluša se pažljivo, u intervjuima umije da bude beskrajno zanimljiv, baš kao i sa riječima i sa notama.

 

A najznaimljiviji je kada priča o svojoj ženi. Otkrio je tako da mora da je poljubi svaki put kada ona izlazi iz kuće, ljubi je svakom njihovom kratkom rastanku. O otvaranju vrata automobila da ne pričamo!

Zna dobro Masimo koliko su ženama važne te sitnice. Koliko je jaka njegova ljubavna priča sa Eni, pokazala je njegova ispovijest u kojoj je otvoreno pričao o borbi sa porocima.

 

Pevač sa suprugom

“To što sam ja uspio svoj život da vratim na pravu putanju nije moja velika pobjeda i veliki uspjeh, jer kod mene se nije ni dogodilo veliko oštećenje. Kod drugih kod kojih je oštećenje već nastalo bilo je teško vratiti se na pravi put. Govorim o fizičkom oštećenju, kada bolest zavisnosti već uzme maha. Bilo mi je lako da stanem, jer sam shvatio da je moj prioritet da imam porodicu, da budem otac, i to konzervativan otac. Neko ko je u stanju da svoju ćerku pošalje na fakultet”, rekao je 2011. za “Blic”.

 

Njegova snaga u teškim trenucima bile su Eni i njihova ćerka Mirna (26), koja je za životnu profesiju odabrala novinarstvo. Za svoju nasljednicu koja živi u Zagrebu Masimo kaže da je veoma samostalna iako su je on i supruga razmazili.

Izvor: Telegraf.rs

(3462)This post has been seen 4676 times.

Masimo Savić je 25 godina sa Eni: Ovako izgleda žena koja je njegova životna ljubav!

| Magazin, Slider |
About The Author
-