Michael Jackson bio opsjednut 11-godišnjom glumicom, želio je oženiti?!

Doktor Conrad Murray u svojoj knjizi “This Is It” otkrio je šokantne detalje iz života Micheala Jacksona.

Podsjećamo, Murray je 2011. godine osuđen na četiri godine zatvora za ubistvo iz nehata, i odslužio je polovinu kazne pre nego što je ponovo pušten na slobodu.

U knjizi je naveo da je Michael nosio masku klovna i hirurške rukavice kako ga javnost ne bi prepoznala u društvu eskort dama i striptizeta. Takođe, govorio je lažnim arapskim naglaskom kako djevojke ne bi otkrile njegov identitet dok je sa njima provodio noć u jeftinim hotelima.

– Ponekad bismo šetali ulicama, a Michael je bio u ekstazi što ga niko nije prepoznao. Ja sam nosio rukavice, a on je šepao, praveći se da je pretrpio moždani udar. Pljuvačka mu je curila iz usta – navodi doktor.

Conrad je opisao i jednu situaciju kada je Jackson očajnički želio da ode u striptiz bar, ali kako ga ne bi prepoznali riješio je da iznajmi sobu u jeftinom hotelu, i da angažuje djevojke da dođu kod njega. Insistirao je da djevojke budu ekstremno mršave, egzotične i miješane rase.

– Rekli smo djevojkama da smo braća iz Saudijske Arabije. Majkl je nosio pidžamu i hiruršku masku. Drugi put obukao se kao klovn.

Murray je otkrio i kako je Jackson želio da oženi glumicu Emmu Watson, koja je tada imala 11 godina. Prvi izbor mu je prethodno bila 12-godišnja kćerka jednog njegovog prijatelja iz Velike Britanije, koju je upoznao kada je imala pet godina.

On kaže da je pjevač postao opsjednut Emmom nakon što ju je vidio u filmu “Harry Potter” i da je imao njenu kartonsku sliku u prirodnoj veličini u svom domu, prenosi Blic.

(21)This post has been seen 761 times.

Michael Jackson bio opsjednut 11-godišnjom glumicom, želio je oženiti?!

| Magazin, Slider |
About The Author
-