MILAN STANKOVIĆ BIJESAN NA RADU: Evo šta je rekao o njenom novom dečku!

Milan Stanković tvrdi da je srećan i zadovoljan, dok je na odnos sa bivšom djevojkom Radom Manojlović stavio tačku.

Bez obzira na to što se šuškalo da su se njih dvoje pomirili, nakon njenog raskida sa Momirom Gajićem, kada su i uslikani zajedno, očigledno je novi Radin dečko prekinuo viđanje bivših ljubavnika – Milana Stankovića i Radmile Manojlović.

Iako su tada tvrdili da njihovo drugarstvo ni nakon veze nije prestalo te da ga ništa ne može ugroziti, Milan je sada promijenio ploču.

“Radmila i ja se ne čujemo. Nema razloga da mi nedostaje, uopšte mi ne nedostaje! Sviđa mi se kako je izvela pjesmu koju sam joj napisao, ali Radmila dugo to razvlači i nikako da nešto uradi na vrijeme. Jedva je sada našla vremena da završi sve što treba”, kaže Milan, koji se naljutio kada smo ga pitali kako se njemu dopada novi dečko njegove bivše djevojke.

“Otkud znam da li je Haris pravi dečko za nju?! Zašto bih o tome razmišljao i pričao?! Ne treba to da me pitate. O tome ne treba ja da pričam”, bjesnio je Stanković, kome je Berković očiglednoslaba tačka. On nije želio da objašnjava zašto sa Radom više nije u kontaktu i da li je tomekumovao njen novi dečko, a njegov kolega, piše beogradski Kurir.

(379)This post has been seen 1787 times.

MILAN STANKOVIĆ BIJESAN NA RADU: Evo šta je rekao o njenom novom dečku!

| Magazin, Slider |
About The Author
-