Ministar prosvjete slučajno otkrio tajnu vezanu za sina premijera Srbije

“Maloprije mi je [Pajtić] napao dete. Pomenuo je mog sina. Znate zašto ga je napao? Zato što je išao u školu, gdje je, ne znam šta, gospodin Šarčević. Nikada nisam vidio gospodina Šarčevića prije toga.”

Novi ministar prosvjete Mladen Šarčević i premijer Aleksandar Vučić nisu stigli da sinhronizuju laži koje će plasirati u javnosti o školovanju Vučićevog sina u elitnoj beogradskoj gimnaziji “Ruđer Bošković”.

Naime, Vučić je u Skupštini na provokacije Bojana Pajtića da je za novog ministra stavio direktora privatne gimzanzije koju je pohađao njegv sin odgovorio slijedećim riječima:

“Maloprije mi je [Pajtić] napao dijete. Pomenuo je mog sina. Znate zašto ga je napao? Zato što je išao u školu, gdje je, ne znam šta, gospodin Šarčević. Nikada nisam vidio gospodina Šarčevića prije toga.”

Šarčević očito nije pomno pratio šta je tačno govorio Vučić u Skupštini, pa nije uspio da sinhronizuje svoje laži sa njegovim. On je gostujući na TV N1 slučajno rekao istinu o tome kada je i pod kojim okolnostima upoznao Vučića.

“Vučića sam upoznao kad mu se sin upisivao u školu, prije osam godina. Tada nije bilo ni Srpske napredne stranke, ni ničega. Kada sam bio osnivač prve privatne škole u Crnoj Gori išao je sin [Mila] Đukanovića.”

Dakle, znao je Vučić tačno ko je Šarčević i znao je “šta je on već” u elitnoj gimnaziji koju je pohađao njegov sin. Drugo, odakle Vučiću radikalu hiljade i hiljade eura za privatno školovanje sina?

Podsjetimo da Vučić u tom periodu sa poslaničkom platom nije imao dovoljno novca da plaća komunalije i telefon, pa se postavlja pitanje odakle hiljade eura za privatno školovanje?

Šarčević je još otkrio da je u startu odbio Vučićevu ponudu da uđe u Vladu.

“Ja sam to prvo odbio.”

Politički analitičar Zoran Panović rekao je 13. jula na TV B92 da formiranje nove Vlade kasni, jer neki ljudi odbijaju Vučićeve pozive. Na njegove tvrdnje Srpska napredna stranka burno je reagovala saopštenjem.

“Molimo ih da navedu samo jedno ime, jedno jedino od ‘tih mnogih’, može čak i bez prezimena, i da saopšte javnosti ko je ta osoba koja je, kako tvrde Panović i B92, odbila poziv Aleksandra Vučića.”

Novi ministar nije stigao ni da zagrije ministarsku fotelju, a Vučića je javnost uhvatili u najmanje dvije laži.

(7466)This post has been seen 83882 times.

Ministar prosvjete slučajno otkrio tajnu vezanu za sina premijera Srbije

| Slider, Vijesti |
About The Author
-