Mirjana Hrga napustila Al Jazeeru Balkans, prelazi na…

Ovom prilikom zahvaljujem svojoj dosadašnjoj kući Al Jazeeri Balkans i sjajnom čovjeku, direktoru Tariku Đođiću. Bilo je to pet nezaboravnih godina

Mirjana Hrga pridružuje se timu informativnog programa RTL-a, gdje će uređivati i voditi središnju informativnu emisiju RTL Danas.

“Ona je svakako jedna od najboljih urednica i voditeljica u Hrvatskoj koja će svojim znanjem i iskustvom, ali i stavom dodatno osnažiti naš informativni program”, nahvalio ju je zamjenik predsjednika Uprave RTL Hrvatska, Ivan Lovreček.

Hrga je istaknula da se raduje što će biti dio RTL-ove ekipe te da se veseli zajedničkim izazovima u izazovnim vremenima.

“Duboko sam uvjerena da će to biti na obostrano zadovoljstvo. Ovom prilikom zahvaljujem svojoj dosadašnjoj kući Al Jazeeri Balkans i sjajnom čovjeku, direktoru Tariku Đođiću. Bilo je to pet nezaboravnih godina. Sada je došlo vrijeme za promjenu koje smatram nužnim poticajem u profesionalnom životu”, rekla je.

Mirjana Hrga diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarsku karijeru je započela 1994. godine na Hrvatskoj radioteleviziji gdje je radila kao novinarka, urednica i voditeljica. Nakon devet godina na HRT-u, 2003. godine prelazi na Novu TV gdje radi kao urednica i voditeljica u informativnom programu te komercijalne televizije. Od 2011. do 2016. godine radila je kao reporterka, urednica i voditeljica na Al Jazeera Balkans TV. Izvještavala je iz svjetskih kriznih žarišta te pratila ratni sukob u Ukrajini, izvještavala sa Zapadne obale, iz Gaze, Libanona, Sirije, Grčke, Bugarske, Vatikana, Škotske i Brisela.

 

 

(142)This post has been seen 1385 times.

Mirjana Hrga napustila Al Jazeeru Balkans, prelazi na…

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-