MISICA ANA otišla u Dubai da proda NEVINOST za 11.500 eura (FOTO) (VIDEO)

Anina majka je očajna i želi da se njena ćera vrati kući, a manekenka tvrdi da je putovanje u Ujedinjene Arapske Emirate nagrada koju je osvojila na takmičenju za mis.

 

Ruskinja Ana Fešenko (17), lepotica i model koja je bila drugoplasirana na takmičenju za Mis Moskve u junu, otputovala je u Dubai kako bi prodala svoju nevinost za 10.000 funti (oko 11.600 evra).Anina majka je očajna i želi da se njena ćera vrati kući, a manekenka tvrdi da je putovanje u Ujedinjene Arapske Emirate nagrada koju je osvojila na takmičenju za mis. Ali, njeni prijatlji negiraju da je u pitanju nagrada i rekli su da joj je prava namera bila da se pridruži agenciji za pratnju koja bi njenu nevinost prodala arapskim klijentima.

Ako bi uspela u svojoj nameri, Ana bi zaradila dovoljno novca da plati univerzitetsko obrazovanje u Moskvi.

Ekaterina K. (17), njena drugarica koja je krenula s njom na put, otišla je iz Dubaija kada je shvatila koje su manekenkine namere.

 

Foto: vk.com
Foto: vk.com

 

– Krenula sam na put sa Anom kada me je pozvala jer je rekla da je to njena nagrada za takmičenje za Mis Moskve. Za dva dana je izbio skandal kada sam saznala istinu zašto smo zapravo tu. Rekla sam joj da neću ostati i da idem, pokušala je da me gurne – rekla je Ekaterina.

Ona tvrdi i da Ana više nije u hotelu u kojem su bile odsele, i da je sada u stanu u Dubaiju sa dve devojke iz Istočne Evrope koje već rade kao pratnja.

Olga Fešenko, Anina majka, rekla je da je u kontaktu sa svojom ćerkom preko SMS poruka i da se nada da će se vratiti u Rusiju. Očekivala je da će se vratiti dosad, ali to se još nije desilo.

 

Pogledajte video:

 

(Telegraf.rs)

(488)This post has been seen 7603 times.

MISICA ANA otišla u Dubai da proda NEVINOST za 11.500 eura (FOTO) (VIDEO)

| Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-