“MISLIM DA MOJU KĆERKU DROGIRAJU“: Stravični vapaj oca IVANE VEMIĆ (15), koja je ponovo…

Ivana Vemić (15) iz Sivca kod Sombora nestala je u noći između subote i nedjelje, zatim je pronađena sa dečkom Tomislavom Gajićem (30) u Novom Sadu, da bi njen otac objavio da je djevojka – ponovo nestala! Očajni otac Dragan u izjavi za Telegraf kaže da ne zna gdje se sada nalazi njegova kćerka.

– U subotu je nestala, uredno smo supruga, starija kćerka i ja to prijavili MUP-u i dali izjavu – počeo je priču Dragan, otac maloljetne Ivane.

Dragan sumnja da je djevojčica nestala sa Tomislavom Gajićem, koji ima, kako Ivanin otac tvrdi, dosije u policiji.

– Čovjek sa kojim je nestala ima više krivičnih djela. Iza sebe ima brak, dvoje djece, prijavu za nasilje u porodici jer je svoju ženu izbo nožem. Ja se, kao otac, bojim za sigurnost svog djeteta pored njega. Policija je rekla čim budu locirani da će ih u prvoj policijskoj stanici zadržati – objasnio je za Telegraf Dragan Vemić.

Budući da je Ivana nestala, a zatim locirana u Novom Sadu i došla u MUP sa Tomislavom, a potom opet nestala, otac sumnja da je njegova kćerka pod prisilom s njim i da ju je, kako kaže, drogirao.

– Ja sam došao u MUP i prvih pola sata je nisam vidio. Dijete su saslušali bez mog prisustva. Djeluje mi drogirano, tražio sam da izvrše analizu na narkotike, ali ona nije pristala. Tada su mi rekli da, ako ona nije pristala da se testira na drogu, oni tu ništa ne mogu – kaže očajni otac Dragan.

Otac je želio da zaštiti svoju kćerku, molio je da krene kući, što je ona odbijala. Zatim je Tomislav izjavio u policiji da je Dragan Vemić, kako nam je rekao, tukao svoju kćerku Ivanu Vemić, što je i ona kasnije demantovala. Dragan se prije nekoliko dana potukao sa Tomislavom, zbog čega je zabranjen prilazak njemu i njegovoj kući.

– U MUP-u su nam rekli da Tomislav nema pravo da živi s maloljetnim licem u vanbračnoj zajednici i da će biti uhapšen ukoliko je bude odveo kući. Međutim, on ju je odveo kod sebe, a policija ništa ne preduzima – dodao je.

Dragan je rekao da mu svaki dan dolazi policija kući i prati ga svuda, a on ne zna razlog.

– Dijete mi je smršalo mnogo kad sam je vidio. Tomislav joj sigurno daje neke psihoaktivne supstance – saopštio nam je Dragan i dodao:

– U Socijalnom su mi prvo rekli kako mi je kćerka trudna, zatim je test pokazao da nije. Molio sam ih da podnesu prijavu protiv obljube maloljetnog lica, ali javni tužilac mi je rekao da nema osnova za krivičnu prijavu – rekao je otac maloljetne djevojčice.

Dragan kaže za Tomislava da je više puta bio u zatvoru i da je te dokaze, kao i one da diluje drogu, dostavio policiji.

– Želim da se nešto preduzme prije nego što se desi neka veća tragedija – zaključio je otac.

(26)This post has been seen 1019 times.

“MISLIM DA MOJU KĆERKU DROGIRAJU“: Stravični vapaj oca IVANE VEMIĆ (15), koja je ponovo…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-