MISTERIOZNI DOGAĐAJI U SELU: Mještani u strahu, uvukao se nemir, noću se zaključavaju u svoje kuće!

Nemir se uvukao među mještane Trnovca pored Velike u Hrvatskoj. Skoro mjesec dana, kažu, u selu se pojavljuje nepoznat čovjek!? “Pojavi se oko jedan u noći i hoda oko kuća. Ponekad prespava u nečijem vrtu, ali čuli smo da ga nekad na cesti sačeka sivi automobil i pred jutro napusti selo“ – prepričavaju mještani.

– Ne znam šta tu ima tražiti. Moguće je da snima situaciju pa će za mjesec – dva doći krasti. Pojavi se kad se se gasi javna rasvjeta. Da nema neke namjere ne bi se skrivao od ljudi. Za sada nikome ništa u selu nije nestalo, no tko zna? – kažu dalje.

Misterioznog je muškarca u svom dvorištu vidjela Ljubica Forić. Oko četiri ujutro izišla je iz kuće i vidjela ga pod orahom, 30-ak metara udaljenom od kuće.

– Imao je neke lance u rukama. Kad me vidio pobjegao je niz polje. Lice mu je bilo skriveno šiltericom. Susjedi pričaju da nekad zna preko lica navući masku. Viđen je i kako noću gleda kroz prozor u jednu kuću – prepričava.

Sve su prijavili policiji koja je u nedjelju bila u selu i razgovarala s mještanima.

– Ma ako je gladan, neka kaže. Dat ćemo mu jesti. Samo ovo nikom nije ugodno. Bojimo se jer ne znamo kakve su mu namjere. Puno je male djece u selu. Otkad se on pojavio svi se bojimo i zaključavamo vrata čim padne mrak – kaže na kraju Ljubica Foro.

– Nema on što hodati selom i to u gluho doba. Najbolje će biti da se organiziramo i sačekamo ga pa da nam objasni zašto se već skoro mjesec dana tu muva – zaključuje jedan od mještana.

(63)This post has been seen 1011 times.

MISTERIOZNI DOGAĐAJI U SELU: Mještani u strahu, uvukao se nemir, noću se zaključavaju u svoje kuće!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-