Misteriozni muškarac na Jeleninom grobu: Nosi kačket, svijeću ne pali, a spomenik nikad ne dodiruje

Na dan kada se navršilo sedam mjeseci od misterioznog ubistva pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) tokom prijepodneva na njenom grobu nije bilo nikog.

 

Otkako se navršilo šest meseci od Jeleninog ubistva, njeni najmiliji sve rjeđe dolaze, a brigu o njenoj vječnoj kući vodi lokalna cvjećarka, koja s vremena na vrijeme mijenja cvijeće i briše spomenik prije dolaska njenog supruga Zorana Marjanovića, navode očevici na groblju.

Kako je za beogradske medije kazala jedna starija gospođa, koja se zatekla na groblju, kaže da se Jelenin grob sve rjeđe posjećuje od kada joj je majka umrla.

– Nema cvjećarke da zamijeni cvijeće i prebriše spomenik, a to znači da Marjanovići neće doći ili će to uraditi znatno kasnije, kada se otvori kapija za automobile. Znate, ovdje mi počiva kćerka i svakodnevno dolazim, pa sam primijetila da oni nikada nisu došli pješke na groblje, uvijek se dovezu automobilom. Upale svijeće, izljube Jeleninu sliku, stanu malo, pa odu, to im je praksa – u dahu je objasnila vremešna gospođa.

Prema njenim riječima, u posljednjih mjesec dana dolazio je samo pjevačicin stric Zoran, nekoliko puta, ali i jedan muškarac kojeg ne poznaje.

– Znate, primjetila sam tog čovjeka, uvijek nosi kačket. Došeta, stane ispred groba, stoji koji minut i ode. Ali nikada nije donio cvijeće, zapalio svijeću, pa ni dodirnuo Jelenin spomenik – priča ova gospođa.

 

Zoran Marjanović posjetio je Jelenin grob juče popodne, kada su se otvorile kapije za automobile, jer kako je objasnio njegov otac zbog bolesti ne može da pješači.

(680)This post has been seen 13366 times.

Misteriozni muškarac na Jeleninom grobu: Nosi kačket, svijeću ne pali, a spomenik nikad ne dodiruje

| Slider, Vijesti |
About The Author
-